El cofundador Charles Yarborough parla de WebHost.Pro: 20 anys d’allotjament de confiança i personal per a empreses que busquen obrir fluxos d’ingressos en línia.

TL; DR: Fundada fa gairebé dues dècades per Charles Yarborough i James Gardner en resposta a la manca de serveis d’allotjament fiables disponibles, WebHost.Pro va oferir als propietaris de llocs una altra cosa que els hostes en aquell moment no podien tenir: alta disponibilitat, rendiment òptim i suport personalitzat. Avui en dia, WebHost.Pro encara hi és, ajudant les PIME i els empresaris a crear presències web i a obtenir beneficis. La filosofia d’estada petita a mesura que creix manté el nivell d’atenció al client d’una startup, alhora que ofereix potents centres de dades connectats a un dels centres de xarxa més grans del món. Amb els plans per millorar l’experiència dels usuaris mitjançant un creador web i intuïtiu encara més intuïtius a l’horitzó, WebHost.Pro segurament continuarà ajudant les empreses a transmetre els seus missatges al món i a mantenir fluxos d’ingressos en línia..

La majoria d’empresaris que van tallar nínxols en línia durant els anys 90 probablement van experimentar totes les frustracions comunes que acompanyaven l’allotjament web en aquell moment. Molts dels amfitrions grans distribuirien milers de llocs en servidors individuals, creant problemes de rendiment i temps d’inactivitat, i el suport automatitzat, sense rostre i ineficient que van oferir als propietaris de llocs deixant la sensació de ser només embolicats en una vasta i inabastable màquina..

Aquest va ser certament el cas de Charles Yarborough i James Gardner, dos empresaris web en vies de guanyar diners en línia. Durant les converses sobre el tipus de negocis a què es dirigien, les converses de Charles i James van tornar a tractar sobre un tema: els seus agreujos amb els proveïdors d’allotjament.

“No teníem la intenció de començar una empresa d’allotjament”, va dir Charles. “L’allotjament era tan dolent, i els llocs baixaven almenys un cop al mes. Mai podríeu parlar amb algú per telèfon i, si envies un bitllet per correu electrònic, trigarien tres o quatre dies a obtenir-ne una resposta. “

Va ser aleshores quan Charles i James van decidir iniciar WebHost.Pro, una empresa d’allotjament dedicada a oferir als propietaris de llocs un rendiment millorat, una alta disponibilitat i una cosa que ningú més en el moment va proporcionar: persones reals disposades a proporcionar atenció personalitzada al client..

“El nostre objectiu era ser completament transparent”, va dir Charles. “Volíem que tothom sàpiga quins servidors utilitzem, on es troben i exactament qui som”.

A causa del model únic de WebHost.Pro, els clients van començar a dirigir-se cap a l’empresa. Les empreses, des de grans empreses fins a pimes, estaven buscant crear una presència al web amb el creador de Charles i James. Després de gairebé 20 anys, no ha canviat molt en la filosofia de WebHost.Pro. La companyia encara es dedica a proporcionar un toc agradable, però ha convertit el seu centre de dades i serveis en alguns dels més ràpids i econòmics del sector d’allotjament..

Una filosofia per mantenir-se en forma petita i creixent ofereix una experiència personalitzada

Malgrat els seus productes ara utilitzats per més de 50.000 clients a tot el món, WebHost.Pro encara manté la seva filosofia de marca com a petita (a mesura que creixis): una que valora el compromís humà real. Els sistemes de suport automatitzats solen proporcionar solucions de plaques de calor a problemes que no poden resoldre les necessitats úniques dels usuaris. WebHost.Pro va reconèixer aquest inconvenient i es va diferenciar per servir millor a la seva base de clients.

Alguna cosa tan fàcilment obvia com un fitxer que falta o una línia de codi errònia als fitxers HTML d’un lloc són més fàcils de trobar amb un equip de suport que realment pot implicar les necessitats dels usuaris a nivell personal. Tot i que WebHost.Pro s’ha reduït per satisfer les necessitats modernes de negocis i clients, Charles i James han rebutjat que es poden comprar múltiples ofertes.

Captura de cap de Charles Yarborough i logotip de WebHost.Pro

Charles Yarborough de WebHost.Pro ens va dir que és el seu objectiu proporcionar una atenció personalitzada i inigualable al client.

“Estem contents on estem”, va dir Charles. “Ens agrada tenir clients que ens coneguem de forma primària.”

Com que la majoria dels clients de WebHost.Pro són petites empreses o empresaris, l’equip pot relacionar-se més fàcilment amb la seva situació, fins i tot, fins i tot, fins i tot l’empresa fundadora sap com és de tractar-se com un número de bitllet. L’equip de WebHost.Pro entén que les PIME tenen pressupostos més petits i tenen en joc un gran segment del seu negoci en cada transacció..

Charles ens va dir que WebHost.Pro ho té en compte en totes les interaccions amb els seus clients, fent que l’allotjament fiable sigui prioritari. I aspira a seguir així.

“Crec que és un gran objectiu poder dir als vostres clients que hi esteu a cada pas del camí”, va dir. “Ens proposem mantenir-nos petits, a mesura que creixem. És una mentalitat que ens ha quedat enganxada des del primer dia. “

Ajudar a les PIME i als empresaris a crear presències i beneficis web

Tot i que WebHost.Pro ha ofert allotjament per a clients a nivell d’empresa, com ara el servei de descàrrega MP3 de Sony i MySpace a mitjans de la dècada del 2000, l’objectiu principal de l’empresa sempre s’ha centrat en les PIME i els empresaris que entren al mercat en línia..

“Molts dels nostres clients són persones que volen sortir de la mòlta del nou al cinc i intentar guanyar diners en línia”, va dir Charles. “També atenem directament a petites empreses que necessiten una presència web fiable, però no disposem d’un personal gran i informàtic”.

Foto del centre de dades de WebHost.Pro

A causa del seu potent centre de dades, WebHost.Pro té velocitats 200 vegades més ràpides que els seus competidors.

Charles ens va dir que les connexions de WebHost.Pro amb aquests empresaris i les PIME van més enllà d’una simple relació empresa-client. Més aviat, WebHost.Pro forma estretes associacions amb les empreses a les que serveix.

I és aquest tipus de plantejament personal que proporciona als seus socis la tranquil·litat que els seus llocs estan en bones mans. Fins i tot quan no hi ha problemes, WebHost.Pro manté línies de comunicació obertes amb els seus socis.

“Tenim molts llocs on la gent només pot xerrar amb nosaltres”, va dir Charles.

L’atenció a les petites empreses reflecteix la dedicació bàsica de WebHost.Pro de mantenir aquest toc personal durant les dues dècades d’existència..

El 1 avantatge: estalvi de temps mitjançant la comunicació & Senzillesa

WebHost.Pro facilita als administradors web la creació de llocs amb una àmplia varietat d’eines. L’amfitrió ofereix molts avantatges respecte a la competència, no menys important que és la comoditat.

“Si hagués de quantificar l’avantatge número 1, diria que és un estalvi de temps”, va dir Charles. “La meva missió és fer les coses el més simples possibles. I crec que la comunicació és el que ajuda a això ”.

S’estalvia temps proporcionant una plataforma senzilla però de confiança per a la creació de contingut, completa amb suport actiu i personalitzat i un gran nombre d’eines, inclosos integradors i pagadors gratuïts i integracions de solucions de comerç electrònic..

WebHost.Pro ofereix hosting d’allotjament compartit i dedicat a tots els pressupostos. L’allotjament compartit és més barat, però els avantatges d’utilitzar servidors dedicats inclouen una major seguretat i accés als recursos, permetent temps de càrrega més ràpids.

A més, WebHost.Pro proporciona allotjament per a venedors i VPS i serveix com a registrador de noms de domini. Els serveis combinats es poden comprar en paquets juntament amb eines gratuïtes per crear llocs.

WebHost.Pro també ofereix suport per al comerç electrònic i el vídeo FFMPEG, així com CPanel, WordPress i Joomla. Per als administradors de pàgines web hi ha disponible una fulla de trampes SEO gratuïta, que vol guanyar avantatges competitius amb alguns llocs senzills i retocs de contingut. Això permet als propietaris de llocs optimitzar els seus rànquings de cerca sense dedicar recursos a serveis SEO costosos.

Properament: un nou centre de dades, constructor web i eines de SEO millorades

Charles i James van fundar WebHost.Pro amb la missió de fer una manera menys frustrant i més personal perquè les empreses puguin accedir als seus llocs en línia i mantenir-los. A més de les àmplies eines i serveis que la companyia ja desenvolupa, Charles ens va dir que WebHost.Pro té previst implementar encara més avantatges per a empreses en el futur. Amb un centre de dades premium a Los Angeles i un espai compartit a Las Vegas, Canadà, Nova York, Europa i Austràlia, WebHost.Pro vol expandir-se encara més.

“Estem a punt de construir un altre centre de dades a Phoenix”, va dir. “I estem treballant en un nou creador de webs que, amb tota sort, serà encara més intuïtiu que el que oferim ara”.

WebHost.Pro té com a objectiu fer que algú que no tingui coneixements de codificació ni de desenvolupament web sigui capaç de construir un lloc web funcional i net – o, com va dir Charles, “tan senzill, l’àvia d’algú podria fer-ho”.

A més d’ampliar els seus centres de dades i desenvolupar un nou constructor web, WebHost.Pro té previst impulsar les seves funcions d’optimització de motors de cerca per fer els llocs més visibles i ajudar a conduir el trànsit..

“Estem millorant les nostres eines de SEO”, va dir Charles. “Inclourem una nova àrea de SEO que ajudarà les persones a operar el seu procés de SEO”.

L’objectiu és ajudar a les petites empreses a classificar-se en els resultats de la cerca sense haver de gastar centenars de dòlars. Charles ens va dir que WebHost.Pro automatitzarà el procés amb una utilitat de SEO que s’ofereix sense cap càrrec addicional als seus paquets d’allotjament.

“Volem oferir les millors solucions d’allotjament i web i continuar la nostra dedicació a un enfocament personalitzat”, va dir Charles. “És una evolució constant. El segon que et posis còmode, no s’aconseguirà. ”

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me