DLAndroid24 ™ ajuda als empresaris a abraçar la tecnologia i el màrqueting digital a través de recerca, articles i oportunitats de xarxa.

TL; DR: DLAndroid24 és una presa de notícies en línia on els lectors poden trobar anàlisis en profunditat sobre la intersecció de tecnologia i negocis. La plataforma s’ha convertit en un recurs per a professionals que volen estar al dia de la marxa constant de la innovació. Per ajudar a més d’aquests lectors, el lloc té previst introduir més contingut orientat a la creació de llocs web de negocis, allotjament i màrqueting en línia. DLAndroid24 pretén convertir-se en una plataforma que els professionals de la comunitat tecnològica poden confiar per obtenir informació sobre les darreres tendències de l’espai.

Michele Thompson sempre ha volgut ajudar els empresaris a comprendre millor el màrqueting en línia. Ella sabia que no tots els empresaris tenen una bona valoració sobre la matèria, o la tecnologia, i que molts no tenen temps per estudiar-la..

Per això va començar a escriure articles amb informació sobre màrqueting digital i els va fer accessibles als principiants. Quan treballava per a revistes impreses, compartia les seves visions i consells amb els lectors a gran escala, però encara volia fer-ne més.

“Va pensar que seria interessant fer arribar els consells que estava proporcionant a un públic diferent”, va dir.

Després de veure la resposta que van rebre els seus articles impresos, va dir que va decidir compartir la seva experiència amb un grup encara més gran de persones. Ella es va convertir en la directora general de DLAndroid24 -una plataforma de notícies del sector- amb la intenció d’ajudar els lectors a comprendre la connexió entre negoci i tecnologia.

Collage de captures de pantalla de DLAndroid24 i foto del COO Michele Thompson

Michele Thompson, a la seva dreta, va venir a DLAndroid24 com a directora comercial per ajudar els líders empresarials a aprendre sobre la tecnologia.

Els articles sobre com s’entrecreuen negocis i tecnologia són útils per a empresaris que potser no entenen com la innovació pot contribuir a l’èxit empresarial. Els articles del lloc informen els lectors sobre les millors pràctiques i tracten temes rellevants com ara el màrqueting per correu electrònic i les xarxes de banda ampla.

I DLAndroid24 té contingut dirigit a aquells lectors que potser no entenen els plantejaments del màrqueting digital.

“Es tracta de persones que saben que necessiten un lloc web, però potser no saben què és allotjament”, va dir Michele.

Per descomptat, la comprensió de la tecnologia i la seva interacció amb àrees com el màrqueting és imprescindible per a les empreses que volen ser competitives. A mesura que DLAndroid24 continua oferint contingut rellevant i rellevant, també vol convertir-se en un lloc web on els usuaris experimentats en tecnologia i no tecnològics puguin trobar assessorament.

“Estem tractant de trencar tota aquesta innovació tecnològica perquè els empresaris necessiten un lloc per conèixer-ne. Per ser competitiu, cal entendre aquestes coses “, va dir Michele.

Contingut que tracta preguntes sobre paisatge digital

Els consells per a empresaris de Michele es basen en les preguntes que plantejarà regularment sobre negocis i tecnologia. Hi abasta tot, des de crear aplicacions per a Android fins a la manera com les dones poden ser inversores més segures.

Els articles sobre DLAndroid24 estan dissenyats per respondre a aquestes preguntes el més ràpidament possible i l’equip sempre està disposat a ajudar-lo.

Si un lector necessita un determinat tipus de contingut, el personal de DLAndroid24 sol canviar ràpidament engranatges per produir el que el lector necessita. El lloc configura el seu calendari editorial a partir de les preguntes que rep els professionals. Aquesta actitud relaxada i sensible proporciona a DLAndroid24 una major flexibilitat per crear contingut rellevant.

“Volem escoltar el que el client vol. No voldríeu que demanin un sopar al filet i se’ls alimenti un hotdog ”, va dir Michele

I DLAndroid24 no vol ser un recurs de nínxol, sinó atendre tot tipus de públic que pugui considerar útil el seu contingut.

Foto de professionals donant la mà darrere dels ordinadors

El lloc cobreix la intersecció de negocis i tecnologia de manera útil als professionals de totes les indústries.

“Les necessitats són les mateixes a tota la taula”, va dir Michele. “Volem que la gent sàpiga quina és la millor tecnologia, què necessiten estar atents i com fer una elecció.”

Aquesta voluntat de cobrir les necessitats d’aquests professionals és el que ha contribuït a la creixent lectura del lloc, va dir Michele. Els lectors tenen la probabilitat de sentir que el lloc s’adapta a ells perquè saben que seran abordades les seves preocupacions. Els llocs on els editors simplement trien el contingut empresarial i tecnològic per produir-ne un caprici poden faltar el que és realment útil per als lectors.

“Ens fixem en les preguntes que rebem dels nostres clients i les comparem amb les que creíem que plantejaríem aquell mes”, va dir Michele. “És per això que el nostre públic està creixent. Tothom vol obtenir el contingut que necessita. “

Buscant inspiració en empreses innovadores

Algunes de les publicacions més populars de DLAndroid24 versen sobre estratègies comercials d’èxit. A molts lectors del lloc web els agrada veure amb quines altres empreses han tingut èxit i poden implementar estratègies similars a les seves pròpies empreses.

“El que la majoria de la gent busca en línia són articles per a negocis”, va dir Michele. “Els agrada el nostre” Dia a la vida “dels articles i els aspectes sobre el gran lideratge. Això és el que gaudeix el gruix dels nostres lectors. “

I DLAndroid24 proporciona molt d’aquest contingut. Per un article, el lloc va demanar a centenars de líders empresarials que descrivissin els seus estils de lideratge. Un altre examina per què els companys poden lluitar per portar-se bé al lloc de treball. I, com era d’esperar, molts articles fusionen el negoci i la tecnologia per considerar temes com el màrqueting en motors de cerca pot impulsar el ROI per a empreses B2B.

Sense un recurs integral, pot ser difícil saber com s’estan tractant altres empreses d’èxit amb tendències i tecnologies emergents. L’objectiu de DLAndroid24 és facilitar als lectors veure què implementen aquestes empreses i quin tipus d’èxit veuen, si n’hi ha. Al cap i a la fi, no cal reinventar la roda si un negoci similar ha vist un creixement explosiu mitjançant una tècnica específica.

Captura de pantalla de la pàgina principal de DLAndroid24

DLAndroid24 inclou articles sobre diversos temes relacionats amb la tecnologia, les empreses i els diners.

Els articles sobre negoci i diners solen relacionar-se amb la tecnologia. Tot i que el món de la tecnologia canvia ràpidament, molts dels fonaments continuen sent els mateixos.

Alguns emprenedors s’aprimen perquè volen entrar al món empresarial, però no se’ls educa en les eines que necessiten per tenir èxit. Michele va dir que els altres poden saber què han de fer per tenir èxit, però no Per què necessiten fer-ho. Les dues peces, el que i el perquè, són essencials perquè les empreses puguin funcionar plenament en l’espai de negocis en línia.

“Volen afirmar o confirmar que van pel bon camí amb el que haurien de fer. O volen saber què haurien de fer en lloc seu “, va dir Michele.

Una missió per ajudar els emprenedors a desenvolupar la confiança i triomfar

Amb DLAndroid24, Michele va trobar una plataforma que pot arribar a una àmplia audiència d’empresaris, professionals i fins i tot executius per respondre a les seves preguntes sobre la relació entre empreses i tecnologia. I el lloc web està sempre actiu, d’aquí el seu llistat: Notícies 24/7 per a Tech Savvy.

Això fa que el “24” en nom de DLAndroid24 sigui clar, però què passa amb Android? És una referència al popular sistema operatiu mòbil?

No, explica Michele; aquesta referència remunta molt més enllà.

“L’android al nom provenia de Star Trek. M’encanten les dades. És un androide súper ràpid i sabedor que pot parlar de tot “, va dir.

“Volem ajudar a algunes empreses a seguir sent competitives i volem ajudar a altres a entrar en el joc en primer lloc.” Michele Thompson, DLAndroid24 COO

Amb un Android famós i intel·ligent com a inspiració, DLAndroid24 continua oferint informació que pot ajudar els lectors a connectar connexions entre negocis, màrqueting i tecnologia. I el lloc vol centrar-se en contingut de màrqueting relacionat amb la tecnologia.

“Volem tornar a posar la tecnologia al màrqueting”, afirma Michele.

Com les dades de Star Trek, DLAndroid24 ajuda els seus lectors a millorar el soroll del contingut en línia. El lloc és un lloc on els usuaris poden trobar informació senzilla per atendre les seves inquietuds.

I la missió general del lloc s’ha mantingut la mateixa des del seu llançament.

“Volem ajudar a que algunes empreses siguin competitives i volem ajudar a altres a entrar en el joc en primer lloc”, va dir Michele.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me