Difoniu la vostra marca: com StumbleUpon ajuda els propietaris del lloc a assolir una audiència més àmplia i a impulsar-vos el compromís amb la distribució de contingut orientada

TL; DR: Topar-se ofereix pàgublishers de nous llocs web una plataforma per ajudar a atraure públics àmplies, però precisament dirigits al seu contingut. Abans de navegar per la web, els usuaris finals preseleccionen els interessos i l’agregador de contingut de la plataforma genera pàgines rellevants per presentar-los. Això proporciona una oportunitat única perquè els propietaris de llocs comercialitzin un conjunt específic de consumidors susceptibles de ser receptius amb el seu contingut. A més d’interès, StumbleUpon ajuda els editors web a arribar a públics basats en la demografia i fins i tot en el dispositiu que s’utilitza. Fins a la data, la plataforma ha promogut eficaçment els llocs de més de 120.000 marques i continua canviant com es presenta el contingut a la xarxa.

El 2014, HBO va llançar la sèrie de televisió Detectiu veritable. Com el seu nom indica, es va centrar en els treballs de detectius policials, però l’espectacle no va ser la seva peça de gènere de policia de tipus bo / dolent. La sèrie va desdibuixar les línies entre llei i llei, el bé i el mal, i va utilitzar un treball de càmera surrealista creant una sensació estranyament estranya..

Per dir-ho, HBO va desenvolupar un microsite per atraure persones que estiguessin interessades en un espectacle tan estrany i fora de lloc. Tot i això, aviat es va realitzar l’equip de màrqueting de l’empresa per promocionar la sèrie que necessitaven també per promocionar el seu nou lloc.

En lloc d’intentar comercialitzar el microsite només en canals que cobreixen TV i pel·lícules, l’agència d’anuncis de HBO va prendre la direcció creativa de publicitat del lloc segons l’interès específic dels espectadors. Per fer-ho, van utilitzar el descobriment pagat de StumbleUpon per dirigir-se a les persones que eren fan del misteri, el terror, el drama i les estranyes, persones que s’adapten perfectament Detectiu veritable perfil de públic.

Logotip de StumbleUpon i fotos dels usuaris de la web

StumbleUpon permet als propietaris de llocs web obtenir el seu contingut davant d’un públic orientat amb precisió.

Per als usuaris finals, StumbleUpon funciona curant contingut a través del web, permetent a la gent veure només els articles, imatges i vídeos rellevants per als seus interessos preseleccionats. La plataforma és especialment beneficiosa per als propietaris de llocs nous que volen arribar a públics estrictament orientats. StumbleUpon permet als editors web anunciar el seu contingut a grups d’usuaris específics basats en l’interès, donant-los l’oportunitat de generar broma sobre els seus llocs..

L’experiència: una plataforma de descoberta de llocs web per a l’usuari final

StumbleUpon actua com a “portada d’Internet” per als usuaris que volen treure tots els fluffs en alguns dels llocs web més populars i només visualitzen contingut que coincideixi amb els seus interessos. La plataforma facilita la inscripció als usuaris mitjançant un compte de Facebook o una adreça de correu electrònic.

Un cop registrats, els usuaris tenen l’oportunitat de seleccionar entre els nostres temes rellevants per als seus interessos com ara comerç, ordinadors, salut, aficions i mitjans de comunicació. Tot seguit, tots els usuaris han de fer clic al botó gran, vermell Estancament, i en el seu navegador apareixen pàgines amb contingut rellevant per a les seleccions d’àrea d’assumpte.

Els usuaris poden fer ús del contingut, prement el botó Stumble sempre que estiguin preparats per passar a la pàgina següent. Si apareix una peça de contingut que a un usuari no li agrada, es pot fer clic al botó desplegable i les pàgines d’aquest lloc no apareixeran de nou. Per contra, es poden utilitzar vots ampliar a les pàgines de contingut convincents per assegurar que apareguin més elements d’aquesta font. Els usuaris també poden marcar qualsevol punt de contingut que vulguin visitar més endavant.

Captura de pantalla d’una presentació de la pàgina web de StumbleUpon

StumbleUpon actua com a “pàgina d’internet d’Internet”, presentant només contingut rellevant per als interessos preseleccionats dels usuaris.

Per a aquells que vulguin apartar-se dels seus interessos seleccionats, StumbleUpon posa a disposició el contingut de tendències perquè els usuaris puguin mantenir-se al capdavant dels temes temàtics. El lloc també actua com a canal de xarxes socials, ja que permet als usuaris l’oportunitat de seguir d’altres per veure el contingut que trobin interessant. Per exemple, els que estiguin interessats en l’humor poden seguir un còmic per veure d’on pot venir la inspiració per a les bromes.

A més d’interessos, StumbleUpon afegeix una altra capa de personalització a l’experiència web, permetent als usuaris classificar el contingut amb què es presenten per tipus de suports, inclosos vídeos, fotos i articles..

Objectiu: Obtenir el contingut adequat davant de les persones adequades

StumbleUpon no és només una plataforma que beneficia als lectors. La funció de descoberta pagada del lloc permet als editors orientar-se a públics basats en la seva demografia i interès. El sistema funciona tal com sona. Els editors paguen StumbleUpon una prima per mostrar contingut a un subgrup específic d’usuaris. Quan els usuaris fan clic al botó Stumble, interactuen amb el contingut.

StumbleUpon permet als editors compartir qualsevol tipus de contingut a la plataforma: articles, llistats, imatges i vídeos. Bàsicament, qualsevol cosa amb una URL és elegible. La plataforma mostra contingut en mode de pantalla completa, de manera que no hi ha distraccions, fenestres emergents molestes o barres laterals carregades d’anuncis. En canvi, els usuaris només veuen els editors de contingut que volen que vegin.

Captura de pantalla de les pàgines StumbleUpon

El contingut d’un editor es converteix en l’anunci amb el servei de màrqueting de contingut de StumbleUpon, de màrqueting de continguts pagats.

Amb StumbleUpon, els editors web tenen l’oportunitat única d’adreçar precisament milions de persones que cerquen temes directament relacionats amb el seu contingut. Segons un article de Customer Think, aquest tipus de màrqueting personalitzat “invisible” que proporciona als consumidors contingut rellevant per a ells és una de les maneres més efectives d’atraure interès per una marca..

A més d’interès, Paid Discovery permet als anunciants orientar contingut basat en dades demogràfiques. Si els editors estan interessats a assolir només mil·lenaris a Seattle, aquesta opció està disponible. Els anunciants també poden orientar-se als usuaris en funció dels dispositius que utilitzin. D’aquesta manera, el contingut que no sembli excel·lent en un telèfon intel·ligent només es pot transmetre a usuaris d’escriptori o portàtils.

Les eines: bones pràctiques i consells sobre la indústria per promoure el creixement

StumbleUpon no només proporciona als editors mitjans per anunciar el seu contingut. El bloc de la plataforma també ofereix consells sobre el tipus de contingut que els usuaris poden apreciar.

Primer de la llista hi ha imatges boniques. No és sorprenent, els usuaris de StumbleUpon, com tants en altres xarxes socials i plataformes Web 2.0, aprecien una bona foto o gràfic. Els editors que volen millorar el reconeixement de la marca es beneficien molt de la publicació d’imatges a StumbleUpon.

Les llistes també són populars perquè són atractives. Articles com “12 raons d’avui és el millor dia de la vostra vida” acostumen a promoure els vots acumulats a causa de la naturalesa del contingut fàcilment escaneable..

Captura de pantalla del bloc StumbleUpon

El bloc StumbleUpon ofereix les millors pràctiques per avisar el contingut i fer que els lectors aprofundeixin més en els llocs.

El bloc de consells de StumbleUpon també nota que l’humor és un gran sorteig. Els editors poden marcar i compartir memes divertits a la plataforma per atraure trànsit als seus llocs.

Els hacks de vida també atrauen un públic de bona mida. El fet és que els usuaris de StumbleUpon sempre busquen una manera millor de construir la proverbial ratolina.

Qualsevol cosa fora del comú sol ser un gran èxit, segons StumbleUpon. Els articles que presenten molèsties de vida, GIFs estranys i nous aparells aconsegueixen que la gent prengui nota i s’endinsi més en el contingut d’un editor..

El resultat: marques de 120K amb èxit als llocs de mercat amb StumbleUpon

Des de la creació de la plataforma, StumbleUpon ha atret més de 120.000 empreses que cerquen ajuda per comercialitzar els seus continguts per augmentar el trànsit i augmentar el coneixement de la marca. Els propietaris de llocs nous s’han beneficiat del servei de descoberta pagada de la plataforma aconseguint els seus mitjans davant d’un públic extens, però precisament orientat. Marques grans i consolidades, com Buzzfeed, Red Bull, Nike i HBO, també han obtingut els beneficis de StumbleUpon.

Per a HBO, StumbleUpon va generar una quantitat important de trànsit Detectiu veritable microsite, i fins i tot van provocar més de 4.500 accions en mitjans socials en els dies previs al llançament de la sèrie. Tal com va observar l’Agència de Rècords de HBO, “StumbleUpon va proporcionar a HBO l’oportunitat d’arribar a una audiència altament qualificada d’exploradors digitals amb interessos variats i d’introduir-los al món fosc i complex del True Detective.”

El trànsit del microsite va continuar augmentant mesos després de la finalització de la campanya, donant com a objectiu augmentar la visió i la consciència general de la marca True Detective. La plataforma de StumbleUpon pot fer el que va fer HBO per a qualsevol lloc web.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me