Descobriu la vostra vida: com una aplicació de gestió de fitxers tres en un potencia la productivitat dels usuaris de Mac organitzant les seves notes, fitxers i portapapers

TL; DR: L’aplicació d’escriptori Unclutter augmenta la productivitat i l’organització dels usuaris de Mac mitjançant la integració perfecta amb el sistema operatiu macOS per optimitzar la creació de notes, l’emmagatzematge d’arxius i l’historial del porta-retalls. L’eina senzilla, però eficaçment eficaç, és només un desplaçament del ratolí i desbloqueja una àrea d’emmagatzematge oculta per gestionar les vostres idees, recordatoris i accions recents. El desenvolupador i conseller delegat, Eugene Krupnov, continua proporcionant transparència i funcions actualitzades sense afegir al trastorn innecessari que la seva aplicació pretén evitar.

Tothom té aquest calaix de brossa a casa seva o la omnipresent caixa de cables aleatoris de la qual serà possible que finalment haureu de necessitar. És possible que no les utilitzeu cada dia, però sempre sembla que surten de l’embragatge.

Per què no teniu el mateix sistema per al vostre ordinador?

En aquests dies de protecció digital, Unclutter passa pels usuaris de Mac que busquen maneres més ràpides d’accedir a fitxers, idees i accions recents. Amb un simple traç del ratolí, els usuaris poden revelar un calaix amagat amb àrees ben organitzades i convenients per a notes, fitxers i història de la placa.

En lloc de deixar que la tecnologia poderosa es mantingui en forma de productivitat o contribuir al caos, Eugene Krupnov va combinar tres tasques diferents en una aplicació racionalitzada i optimitzada que permet als usuaris aprofitar eficaçment el seu poder i la seva creativitat..

“Estem orgullosos de mantenir Unclutter molt senzill”, va dir. “Vull dir, sembla senzill i és fàcil d’utilitzar. Tot i que no ha estat una tasca fàcil, aquesta aplicació combina la funcionalitat i la complexitat de tres aplicacions diferents. “

I hem trobat aquesta senzillesa com un dels punts més venuts. Per a mi, Unclutter representa el Sant Grial del que jo anomenaria “Desktop Zero”. Després d’una fàcil instal·lació, el meu escriptori no tenia molèsties, però vaig agafar comoditat perquè tots els fitxers que necessitava eren tan sols un cop de ratolí. Recomanaria Unclutter a tots els usuaris de Mac que busquen una manera millor d’organitzar els seus fluxos de treball digitals.

Proporcionar transparència i simplicitat a l’experiència macOS

Líder amb un equip de desenvolupament independent i independent a Ucraïna, Eugene i el seu germà, Oleg Krupnov, van unir esforços amb el dissenyador Taras Brizitsky per reexaminar la interacció dels usuaris d’Apple amb els seus MacBooks i iMacs..

L’equip, ajudat per Oleg, va llançar per primera vegada l’aplicació d’anàlisi de l’espai de disc DaisyDisk per representar visualment l’ús d’emmagatzematge i ajudar els usuaris a identificar, localitzar i eliminar fitxers no desitjats. Uns anys després, Eugene es va apoderar d’un altre inconvenient per als usuaris de macOS i va llançar Unclutter el 2012. Oleg i Eugene es van separar per treballar en les seves aplicacions separades, però els germans encara col·laboren segons calgui..

“Des del primer moment, volia crear alguna cosa útil per a la gent”, va dir Eugene. “Construir una aplicació per a Mac va ser una manera molt agradable de fer-ho … Era bastant senzill: elimineu els molestos petits inconvenients quan feu servir un Mac. “

Per solucionar les frustracions dels usuaris amb l’accés del macOS a les notes i l’emmagatzematge d’arxius, Eugene es va concentrar a eliminar la complexitat en lloc de només substituir-la per una solució alternativa. Al suprimir les barreres i els panys amb què els usuaris lluitaven, va trobar que els clients adoptaven ràpidament la interfície d’Unclutter i s’enganxaria amb l’aplicació a través de diversos dispositius.

“Unclutter sembla ser molt addictiu”, va dir Eugene. “Un cop l’utilitzeu, no voldreu anar-ne sense. Molts usuaris diuen que Unclutter és una de les primeres aplicacions que instal·len en un Mac nou. Això significa molt per a mi, si us acostumeu ràpidament a l’aplicació, Unclutter és realment una eina útil i útil. “

L’enfocament de tres fitxers de Unclutter per a la gestió de fitxers

Tant si els usuaris comencen amb la prova gratuïta de set dies de Unclutter, com si descarreguen l’aplicació des de l’App Store, poden obtenir la possibilitat d’utilitzar la interfície racionalitzada. Simplement movent el punter a la part superior de la pantalla i desplaçant-lo cap avall, Unclutter revela el seu trio de funcions:

  • Notes: No espereu més l’obertura d’un editor de text ni de notes. Només heu de lliscar el dit i començar a escriure o cercar les notes existents. Fins i tot podeu configurar l’aplicació per emmagatzemar notes en una carpeta compartida per sincronitzar-se automàticament a tots els vostres dispositius.

“De vegades només cal anotar alguna cosa ràpidament”, va dir Eugene. “No és sempre una solució convenient llançar una aplicació per a notes. Aquest petit retard pot convertir-se fàcilment en una gran distracció que trenca el flux de treball, manté l’enfocament dels usuaris i redueix la productivitat. “

  • Fitxers: Com a lloc ideal per a un emmagatzematge casual i convenient, l’àrea d’arrossegament i solta d’Unclutter manté els fitxers d’accés freqüent a l’abast dels usuaris o proporciona una zona de baixada per moure ràpidament els fitxers entre les aplicacions..

“El cercador no sempre és un bon ajudant i els ordinadors de sobretaula es converteixen en un embolic molt ràpid”, va dir Eugene. “Ens proposem crear un lloc convenient per deixar alguns fitxers ocasionals.”

  • Portapapers: Com una màquina del temps per a la funció de copiar-enganxar, Unclutter mostra un historial dels articles copiats recentment. Els usuaris també poden etiquetar clips usats freqüentment per desar-los de manera permanent per a un ús futur.

“Tenir la capacitat de veure el que hi ha actualment al porta-retalls del Mac abans de pegar-ho i de recordar alguna cosa copiada anteriorment és sens dubte per a la majoria de la gent”, va dir Eugene..

Trobar maneres d’actualitzar la funcionalitat sense crear embuts

Actualitzar Unclutter, una aplicació integrada en una senzillesa reduïda, pot ser un equilibri entre afegir funcions modernes i progressives i afegir innecessàriament al mateix desastre que el programa pretén eliminar..

“A mesura que els macOS evolucionen, Unclutter també ha canviat”, va dir Eugene.

El programa es va llançar inicialment amb un disseny skeuomorf, imitant un bloc de notes. Es va renovar el 2015 amb el llançament de la versió 2 per adaptar-se millor al sistema operatiu circumdant. Amb les actualitzacions d’aplicacions publicades cada poques setmanes, Eugene ja treballa en la propera gran actualització.

Imatge de l’àrea d’emmagatzematge Unclutter

Disponible en el desplaçament del ratolí, la mirada actualitzada d’Unclutter ofereix tres àrees per organitzar fitxers i idees.

“Encara queden moltes coses per fer, però ja puc dir que el nou Unclutter tindrà un aspecte nou i fresc i moltes actualitzacions per millorar la comoditat d’ús i capacitats”, va dir..

Tot i que no compartiria molts detalls de les actualitzacions pendents, Eugene ens va dir que Unclutter continuarà aprofitant les funcions d’estalvi de temps de la seva signatura. La comoditat de l’aplicació i el mètode d’obertura desplegable des de la part superior: la “funció de matar” de Unclutter, segons Eugene, requereix que l’aplicació continuï sent senzilla, ràpida i natural.

“El principal avantatge de Unclutter és la capacitat d’obrir-se ràpidament sempre que sigui on vulgui”, va dir. “Un gest senzill i Unclutter s’obre en qualsevol pantalla connectada, fins i tot en mode de pantalla completa quan només hi ha una aplicació a la pantalla.”

Darrere d’una comunitat d’usuaris activa, suport personal i un cicle de desenvolupament transparent, Eugene i Unclutter fomenten una energia gairebé de codi obert on es connecta i es comunica directament amb els clients.

“A partir de la nostra pròpia experiència i dels comentaris dels nostres usuaris, hem compilat una llista de funcions que faltaven”, va dir. “Ara, és un bon moment per fer totes les correccions i aconseguir la productivitat dels usuaris al següent nivell.”

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me