Dennis Nind, CEO de Brixly, una plataforma d’allotjament basada en el Regne Unit, basada en el Regne Unit, dedicada a proporcionar solucions de distribuïdors il·legals i núvols

TL; DR: Brixly, un proveïdor de hosting ràpidament en creixement ràpid dedicat a oferir un servei excel·lent tant per a venedors com per a usuaris finals, ha lliurat solucions d’alt rendiment a les PIME i les empreses des del 2014. De propietat i operat al Regne Unit, Brixly ha aprofitat la vasta experiència del seu equip per construir. una potent i segura plataforma d’allotjament amb suport continuat. Amb un allotjament web il·limitat, potents servidors virtuals i dedicats i la seva última innovació – Elastic Cloud – la companyia continua oferint solucions flexibles adequades a qualsevol necessitat del client.

Ho hem sentit un milió de vegades: els propietaris de negocis més astuts es posen a la sabata dels seus clients. Aquesta pràctica, però, és un exercici d’inutilitat si no és capaç de comprendre l’experiència del món real. Per dissenyar un producte o servei realment centrat en el client, no ho podeu fer imagina com es poden sentir els vostres clients: heu de saber com és de les seves passes, butllofes i tot.

L’equip que hi ha al darrere de Brixly, un proveïdor d’una de les plataformes d’allotjament amb més ràpid creixement del Regne Unit per al mercat de distribuïdors, sap exactament què volen els seus clients, ja que han estat al final dels serveis que proporcionen. Fa més d’una dècada, el director general Dennis Nind va començar a prestar serveis de disseny i desenvolupament web a diversos clients. A mesura que la seva base de clients creixia, va quedar clar que Dennis necessitava afegir hosting al seu paquet d’ofertes. Així, es va dirigir als serveis de distribuïdors.

Cap de cap del director general de Brixly, Dennis Nind, i logotip de l'empresa

El conseller delegat Dennis Nind ens va dir que Brixly ofereix una varietat de solucions d’allotjament, inclòs l’allotjament de distribuïdors sense limitacions.

“Vaig començar com un negoci de disseny i desenvolupament buscant una manera de vendre allotjament web als meus clients per poder establir relacions duradores amb la meva base de clients”, va dir Dennis. “Quan vam baixar la ruta del distribuïdor, vam trobar un buit en el mercat: els productes estaven bé, però sabíem que podríem millorar-ne.”

L’equip va provar gradualment un bon grapat d’empreses revendedores, descobrint que cadascuna tenia els seus defectes. Utilitzant el que havien après, la companyia va eliminar el braç de disseny web i va començar a centrar-se en la prestació dels seus propis serveis d’allotjament en funció del que mancaven d’altres. Durant els últims quatre o més anys, Brixly ha anat construint progressivament la seva pròpia infraestructura, que va des d’allotjament de llocs web estàndard fins a maquinari dedicat.

“Estem orgullosos de proveïdors d’allotjament que donen suport a un gran nombre de llocs web i empreses amb clients en més de 75 països”, va dir Dennis. “Els nostres principals serveis i productes continuen adaptats al mercat de distribuïdors, cosa que permet a les agències de disseny, autònoms i desenvolupadors web una forma fantàstica de construir i desenvolupar relacions a llarg termini amb els seus clients, proporcionant amb orgull un servei fiable i robust. Per descomptat, l’allotjament de distribuïdors no és només per a aquests clients; és una manera increïblement segura d’acollir diversos llocs per a bloggers i entusiastes de l’allotjament web. També venem tots els altres productes d’allotjament que hauríeu de veure tant al mercat B2B com al B2C. “

A més d’opcions de distribuïdor d’avantguarda, aquests productes inclouen allotjament web il·limitat, plans d’allotjament de WordPress, allotjament de Windows, servidors virtuals i dedicats i la nova infraestructura Elastic Cloud de l’empresa..

Hosting de revendes ultra-ràpid i segur amb una interfície fàcil d’utilitzar

Dennis ens ha explicat que l’allotjament de distribuïdors il·limitat de Brixly és una solució ideal per a algú com el seu antic jo: un dissenyador web que vol oferir als clients una solució de disseny i allotjament integral completa (o per a qualsevol que vulgui començar a la indústria de hosting).

“Sempre hem ofert un gran nivell d’atenció als nostres distribuïdors per assegurar-nos que la nostra gamma de productes és un company ideal per als seus negocis en creixement”, va dir Dennis. “És del meu parer que només haureu d’oferir als vostres clients una cosa de revenda si estaria orgullós de trucar-lo com a propi”, aquest és l’objectiu aquí i és una de les raons per les quals permetem que els nostres venedors es facin totalment blancs. etiquetar els nostres serveis sota la seva pròpia marca. La progressió i el desenvolupament dels nostres productes han estat impulsats per feedback, opinió i experiència de primera mà dels clients; si els nostres clients requereixen alguna cosa concreta, és molt probable que puguem oferir una solució a mida. “

Representació gràfica del distribuïdor

Allotjament senzill: cPanel s’inclou amb tots els clients o dominis que afegiu al vostre compte de distribuïdor.

A més de les agències de disseny, l’allotjament de distribuïdors és adequat per a proveïdors nous en la indústria d’allotjament i per a aquells que consolidin clients existents sota un sol compte. L’allotjament de distribuïdors de Brixly ve amb un control complet a través de cPanel, cosa que el fa molt fàcil d’utilitzar. A més, el compte Revendedor Pro de Brixly, disponible per 19,50 euros al mes, no imposa límits als comptes de distribuïdors, permetent als usuaris allotjar un nombre il·limitat de clients sense restriccions d’ample de banda o d’ús de disc. Els que busquen accés a 10 comptes amb un límit d’emmagatzematge de 20 GB haurien d’optar pel pla d’entrada de distribuïdors de Brixly, disponible per només 8,95 euros al mes.

Brixly ha tallat un nínxol en un mercat de distribuïdor saturat, donant prioritat al rendiment. “Actualment veus que molta gent salta directament al negoci d’allotjament i és tan difícil perquè és una indústria tan competitiva”, va dir Dennis. “Necessiteu alguna cosa que us faci ressaltar, així que sempre ens hem centrat en el rendiment i el servei al client”.

Per millorar el rendiment, Brixly utilitza una configuració única amb Nginx com a proxy invers a Apache i accelera els llocs PHP mitjançant un mòdul basat en l’API LiteSpeed ​​Technologies. No calen coneixements addicionals per utilitzar el compte; l’única diferència és un enorme augment de la velocitat i el rendiment del lloc.

Servei d’allotjament web il·limitat, servidors virtuals i dedicats potents

Els plans d’allotjament del lloc web de Brixly inclouen l’emmagatzemament i l’ample de banda il·limitats de SSD, amb cinc dominis gratuïts al pla Infinity Cloud (3,95 euros al mes) i dominis allotjats il·limitats amb el pla Infinity + (8,95 euros al mes). Tots els plans són alimentats per cPanel i ofereixen una àmplia gamma d’avantatges, inclòs un creador de llocs web gratuït, certificats SSL auto-renovables i còpies de seguretat diàries estàndard..

Dennis ens va dir que Brixly sempre s’ha centrat en afegir una sèrie de novetats, ja que “l’allotjament d’alt rendiment només t’aconsegueix fins ara en una indústria tan competitiva”, va dir Dennis. “És clau oferir una cosa que altres proveïdors no poden.”

Amb aquesta finalitat, la companyia va crear la seva plataforma d’allotjament de WordPress gestionada tenint en compte la facilitat d’ús. Les funcions intuitives inclouen instal·lacions d’un clic, còpies de seguretat automàtiques per hora, clonació de llocs senzills i un tauler de gestió centralitzat.

“Hem estat oferint cada cop més funcionalitat dins de l’amfitrió que tenim”, va dir Dennis. “Vam començar amb un allotjament cPanel bastant bàsic, després vam crear complements i connectar a mida per millorar les coses. Les funcions són de tot propòsit; construït i dissenyat per millorar i simplificar la gestió diària de qualsevol lloc o negoci. “

Gràfic que representa VPS

Els servidors privats virtuals d’alt rendiment de Brixly inclouen de forma gratuïta serveis de gestió d’experts 24/7.

Dennis va dir que les necessitats dels seus clients distribuïdors sovint evolucionen fins al punt en què es justifica una solució virtual o dedicada. Desenvolupat per un SSD 100% RAID 10, els servidors privats virtuals escalables de Brixly compten amb una garantia de temps de vida del 99,99%, instal·lacions instantànies de cPanel o Plesk i una gestió experta les 24 hores del dia sense cap càrrec addicional. També hi ha un control proactiu; per 14,95 euros, Brixly afegirà el vostre servidor al seu sistema de monitorització avançat, que funciona per frenar els possibles problemes abans que es produeixin.

Per als que necessiten una potència inigualable i un control més gran, els servidors dedicats a la qualitat empresarial de Brixly són només el bitllet. Tots els servidors dedicats allotjats al centre de dades basat al Regne Unit de l’empresa són totalment personalitzables i estan garantits per un acord de nivell de servei al servei 100%, una distribució de potència integrada i una seguretat física de múltiples capes..

Atenció al client a temps d’enginyers certificats per cPanel

Qualsevol pare d’un fill petit sap el difícil que és funcionar enmig de la privació de son crònica. Els símptomes són brutals: boira cerebral, irritabilitat, cops de sang, quasi al·lucinacions. Imagina’t ara assumir un rol d’assistència al client a temps complet. Això és exactament el que va fer Dennis per mantenir els clients feliços durant la primera infància de Brixly i, amb gran determinació, va aconseguir.

“Quan comenci a oferir hosting, seré el primer a admetre que és difícil”, va dir Dennis. “Tinc una dona i fills i no tenia el suport financer per pagar un equip de nois de suport sense saber si el negoci triomfaria o no. La meva suposició era que si em concentrés a construir una plataforma d’allotjament fiable, segura i robusta, jo podria fer front només a l’assistència tècnica. Com que era un estàndard de la indústria per oferir suport 24 hores al dia, vaig dormir al telèfon els primers mesos!

Actualment, la companyia està formada per un equip amb talent i passió de nou, tots ells tècnics. El negoci no té un equip de vendes dedicat, de manera que cada membre està completament familiaritzat amb tots els aspectes de la plataforma. La majoria són enginyers certificats per cPanel i administradors de sistemes de nivell III.

Gràfic que representa les icones de servei al client

L’equip d’assistència de Brixly està disponible tot l’any, el dia o la nit, amb un temps mitjà de resposta del bitllet de 14 minuts.

“La majoria de l’equip han estat amb nosaltres des de fa temps”, va dir Dennis. “Si bé estan sotmesos a una certa tensió pel que fa a suport i expectatives de qualitat, cada dia aporta nous reptes apassionants, la qual cosa ha comportat un increïble conjunt de coneixements i experiència. Els nostres clients són un plaer absolut de tractar dia a dia, per la qual cosa és crear una gran col·laboració amb ells i transmetre aquest coneixement. Hem estat especialment estrictes quant a temps de resposta, qualitat i manteniment al màxim dels comentaris. Obtenim un gran nombre de bitllets i consultes d’assistència al dia, amb un temps mitjà de resposta d’aproximadament 14 minuts. És molt impressionant si ho puc dir a mi mateix! “

Però la velocitat no significa res si un problema no es resol correctament. Afortunadament per als clients de Brixly, les auditories de servei d’atenció interna han demostrat que els agents d’atenció al client resolen el 82% de totes les entrades obertes al primer intent.

Elastic Cloud Platform: allotjament de cPanel amb amplia disponibilitat i escalable

L’última innovació de Brixly, el núvol elàstic, ofereix la simplicitat de cPanel amb una garantia de funcionament al 100% aconseguida mitjançant la tecnologia de failover..

“Tot i que cPanel està àmpliament adoptat, un dels inconvenients que sempre hem notat, i encara és un inconvenient comú avui dia, és que no ofereix solucions ni solucions de baixa disponibilitat”, va dir Dennis..

Dennis ens va dir que Elastic Cloud consisteix en un servidor master cPanel on es reprodueixen les dades entre diverses màquines. “Si una d’aquestes màquines deixa de respondre, l’altra es fa càrrec”, va dir. “És bàsicament equilibrat amb la càrrega, però mitjançant DNS. És una configuració increïble, i significa essencialment que som un dels primers proveïdors capaços d’oferir allotjament de cPanel d’alta disponibilitat, ideal per a hosting d’empreses i blogs o llocs ocupats. “

Elastic Cloud fa que les actualitzacions i el manteniment del servidor siguin brises. “En cada moment cal actualitzar cada servidor”, va dir Dennis. “Amb Elastic Cloud, es pot prendre una màquina fora de línia i executar-ne el manteniment mentre la resta de llocs continuen.”

I, en un món en què el cost horari mitjà del temps d’inici del servidor d’empreses pot arribar a ser de 301.000 a 400.000 dòlars americans, l’alta disponibilitat a través del núvol elàstic és bastant l’avantatge..

L’equip de Brixly pot optar per la seva efectivitat. “No hi ha res pitjor que intentar optimitzar un producte que ja no heu provat”, va dir Dennis. “Hem allotjat el nostre propi lloc a la plataforma Elastic Cloud durant 12 mesos abans que el publiquéssim com a producte per assegurar-nos que funcionés”, va dir Dennis.

Quan es tracta de mantenir-se en les sabates del vostre client, pensem que 12 mesos és un temps més que suficient per obtenir una visió del món real.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me