Democratitzeu la intel·ligència empresarial amb Qlik: una plataforma de dades i anàlisis de punta a punta

TL; DR: Qlik ha estat una missió per ajudar les empreses de tot el món a accedir i obtenir valor a partir de les dades des de 1993. Per facilitar el procés, la companyia utilitza un primer enfocament humà per a l’aprenentatge de màquines i la intel·ligència augmentada i ofereix formació, consultoria i recursos per fomentar l’alfabetització de dades. Amb una atenció especialitzada en la capacitació de les persones per impulsar un canvi social significatiu, la companyia deixa clar que les dades tenen el poder de transformar tant les empreses com la vida de les persones de tot el món..

Amèrica del Nord es troba en plena crisi opioide sense precedents ja que el mal ús i l’addicció continuen presentant un greu problema de salut pública. Només al 2018, 47.590 persones als Estats Units i 4.614 persones al Canadà van morir per opiacis, cosa que va suposar un augment de més del 300% en l’última dècada.

Les organitzacions sanitàries estan treballant amb diligència per millorar els programes de recuperació i proporcionar suport mitjançant medicaments per prevenir la sobredosi i revertir la sobredosi. Mentrestant, hi ha una altra eina que es pot utilitzar per salvar vides: les dades grans.

Els primers responents a Surrey, Columbia Britànica, ara treballen amb la companyia Qlik de la intel·ligència empresarial (BI) per utilitzar geoanalítics per a mapar els brots locals i reaccionar en conseqüència..

Logotip de Qlik

Qlik ajuda les empreses a accelerar el valor empresarial de les dades.

“Utilitzen Qlik per identificar punts d’interès al voltant de la crisi opioide, i basant-se en aquestes dades, posicionen les ambulàncies on sabien que podrien tenir problemes, així salvar vides”, va dir Josh Good, responsable de màrqueting de productes de Qlik, “Aquest és el tipus de cosa podem fer possible ”.

La plataforma de dades i analítiques de final de final de la companyia permet a empreses de tot tipus millorar la presa de decisions i resoldre reptes pressionants. Amb un enfocament basat en dades, els països de tot el món poden comprendre millor el comportament dels clients, descobrir nous fluxos d’ingressos i equilibrar el risc i la recompensa..

La visió de Qlik és ajudar els seus més de 50.000 clients de més de 100 països a trobar les respostes que necessiten mitjançant un enfocament centrat en l’ésser humà de l’aprenentatge automàtic i la intel·ligència augmentada, així com la formació en alfabetització de dades..

En definitiva, la companyia deixa clar que les dades i les analítiques tenen el poder de transformar tant els negocis com la societat, ja sigui que això permeti el canvi social o l’increment dels ingressos.

Ajudant els clients a més de 50K a trobar les respostes que necessiten

Quan Qlik, amb seu originalment a Suècia, es va fundar el 1993, Josh va dir que la companyia es va centrar principalment en proporcionar als usuaris anàlisis de dades. “El problema era que la gent no podia obtenir respostes senzilles a preguntes senzilles”, va dir. “Això és el que ens va portar a crear el motor Qlik Associative, la tecnologia que fem servir per explorar dades, en primer lloc”.

Una de les primeres missions de la companyia va consistir en ajudar la companyia multinacional d’envasament i transformació d’aliments Tetra Pak a decidir quines màquines hauria de comprar en funció dels diferents envasos que necessita crear.

“Hem resolt essencialment un problema d’associació de dades i ens hem adonat que el nostre model era realment útil per a l’anàlisi de dades més enllà de només vendre màquines”, va dir Josh. “A partir d’aquí, es va convertir en una eina de BI”.

Il·lustració del diagrama de conversió de dades en brut

Transformeu les dades en informació sobre les solucions basades en núvol de l’empresa.

Josh va dir que la plataforma Qlik va ajudar a informar la segona generació de BI, que es diferenciava de l’oferta unilateral centrada en els informes del passat.

“Hi va haver un enfocament molt visual de la segona generació de BI”, va dir. “Els taulers eren grans i els gràfics de colors eren emocionants, però per mantenir-nos al capdavant del joc, sabíem que la visualització no seria suficient, és a dir, es van plantejar taules. Volíem portar-lo al següent nivell en termes del que aquestes visualitzacions deien als clients. “

Avui, la companyia té la seu a King of Prussia, Pennsilvània i està dirigint la seva atenció a les analítiques del futur.

“L’anàlisi democràtica de tercera generació representa com nosaltres, amb un núvol autònom i una arquitectura independent de les dades, continuarem donant el valor i els resultats empresarials que esperen els nostres clients”, va declarar James Fisher, cap de producte de Qlik en un recent bloc publicar.

Un primer abordatge humà per a l’aprenentatge automàtic i la IA

Josh ens va dir que la plataforma de l’anàlisi de dades de tercera generació de Qlik, Qlik Sense, es basa molt en l’aprenentatge de màquines, la intel·ligència augmentada i l’alfabetització de dades. La tecnologia ajuda a les organitzacions a prendre decisions basades en dades mitjançant una arquitectura multi-núvol escalable, un estil d’interacció conversacional i un motor d’analítica associativa que indexa les relacions de dades.

“El costat de la intel·ligència augmentada és aconseguir que els humans interactuin amb les analítiques”, va dir Josh. “Amb el típic enfocament de la caixa negra, només surten les dades. La vostra resposta pot ser “quatre”, però no hi confieu, no ho enteneu i és molt menys accionable perquè no teniu context. “

Per això Qlik ha situat la gent al centre del seu enfocament per a la intel·ligència augmentada. Si, per exemple, una empresa vol explorar les seves vendes totals durant els últims cinc anys en una regió específica, Qlik Sense proporcionarà aquestes dades – i més.

Quan les dades condueixen, se segueix la transformació

Qlik utilitza un primer enfocament humà per a l’aprenentatge automàtic i la intel·ligència augmentada.

“La plataforma no només respondrà les vostres preguntes, sinó que proporcionarà una gran quantitat d’informació, us donarà un camí d’entesa”, va dir Josh. “Si, per exemple, les vendes augmenten un 10%, és bo o no? Bé, és fantàstic si la vostra empresa va disminuir l’any passat, però no tan bé si creixessis un 40% a l’any anterior. “

La intel·ligència augmentada de Qlik Sense proporciona aquest context automatitzant processos i suggerint visions rellevants. Els usuaris poden fins i tot mantenir una conversa amb les seves dades a través del bot Qlik Insight. La plataforma de Qlik està dissenyada per millorar la intuïció humana, utilitzant el poder de l’aprenentatge de màquines per fer que les dades s’accionin.

El motor associatiu de Qlik també ajuda els usuaris a explorar dades sense límits, en la exploració lineal rígida i rígida per a una cerca multidireccional a través de tota la informació, de la mateixa manera que la ment humana funciona..

Formació, consultoria i recursos en alfabetització de dades

En última instància, Josh va dir que la companyia considera la intel·ligència augmentada com una via d’alfabetització de dades, que la companyia defineix com “la capacitat de llegir, treballar i comunicar-se amb les dades”.

“Quan utilitzem la intel·ligència augmentada per obtenir visions superficials en el millor context possible, quan mostrem als clients informació associada, associada, la seva capacitat per comprendre i discutir amb dades”, va dir.

El lideratge de Qlik creu que l’alfabetització de dades pot transformar les empreses i és per això que aporten tanta energia a ajudar els líders empresarials a dominar els coneixements. “La nostra visió és habilitar un món alfabetitzat per dades”, va dir Josh. “No fer un esforç en aquest sentit seria com construir cotxes, però no ensenyar a la gent com conduir”.

L’últim informe de recerca de Qlik, “Plomar amb dades: com impulsar l’alfabetització de dades a l’empresa”, explora les visions sobre l’estat de la indústria i ofereix consells sobre les millors pràctiques sobre com les empreses i els empleats poden assolir l’èxit personal i el creixement econòmic aprofitant les competències modernes..

D’acord amb l’estudi, les grans empreses amb un maneig ferm d’alfabetització de dades poden valer fins a un 5% més en valor total, que equival fins a uns 320 milions de dòlars a 534 milions de dòlars. Al mateix temps, només el 24% dels responsables de les decisions enquestades a tot Europa, Àsia i els Estats Units van declarar tenir confiança en la seva capacitat de llegir, treballar amb, analitzar i formular arguments mitjançant dades..

Qlik ofereix diversos recursos, com ara una avaluació de competències, cursos en línia gratuïts i autònoms i un robust programa d’alfabetització de dades dissenyat per crear habilitats entre organitzacions. La companyia també va fundar el Projecte d’Alfabetització de Dades, una comunitat mundial dedicada a ajudar les organitzacions a prosperar en una economia basada en les dades.

“Estic orgullós de formar part d’una empresa que es preocupa per millorar l’alfabetització de dades per a qualsevol persona interessada, ja que proporciona un bé social massiu”, va dir Josh.

Centrat en accelerar els resultats del client

Avançant, Qlik continuarà millorant les seves solucions de tercera generació de BI. Al gener, la companyia va anunciar que havia adquirit RoxAI, els fabricants del programari d’alerta intel·ligent Ping. La tecnologia ampliarà Qlik Sense amb funcions d’alerta d’autoservei i d’automatització de flux de treball.

L’objectiu és ajudar les empreses a accelerar el valor empresarial de les dades, i permetre-les prendre decisions més ràpides i orientades a la perspicàcia.

“La idea és portar analítiques a allà on esteu prenent les vostres decisions a la vostra vida diària, més que no pas aturar-vos i comprovar un tauler”, va dir Josh..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me