De quina manera pot aprofitar indaHash el poder de les persones que influeixen en els mitjans de comunicació social per millorar les estratègies de publicitat digital i amplificar els missatges de les marques a tot el món

TL; DR: Fins i tot els mediadors socials amb menors seguiments poden impulsar la missatgeria de marca i indaHash mobilitza aquells influencers a través de la seva plataforma publicitària. Les empreses interessades a encarregar contingut valuós i generat per influencer poden publicar detalls de la campanya a IndaHash i rebre enviaments. A partir d’aquí, poden triar les publicacions més autèntiques que s’ajusten als seus objectius i utilitzar-les en materials de màrqueting. I, a banda social, els influents indaHash publiquen el contingut acceptat als seus propis comptes, on milions de clients potencials el poden veure..

Quan la cervesa Sol es va instal·lar en una campanya publicitària de temporada per promocionar el seu producte a Sud-àfrica, va voler afegir certa autenticitat. Així que, en lloc de crear materials de màrqueting en si, la companyia va decidir centrar-se en individus que la seva credibilitat resideix en la seva realitat: influencers en mitjans socials.

Sol va treballar amb indaHash, una plataforma especialitzada en connectar marques amb influencers per desenvolupar la campanya. Sol va demanar als influencers que fessin fotos que ressaltessin les seves cerveses i que encaixessin amb el seu tema “vibracions d’estiu”. En resposta, influents d’arreu del món van publicar imatges de si mateixos bevent la cervesa en entorns d’estiu, incloses fotos a la platja i a la muntanya..

Foto de Barbara Soltysinska, cofundadora i consellera delegada de IndaHash

Barbara Soltysinska, cofundadora i consellera delegada de IndaHash, va veure com els petits influencers podrien afectar les campanyes de marca.

Sol va quedar tan satisfet amb els resultats que va publicar les seves imatges preferides a les cartelleres de tot Sud-àfrica. En la segona fase de la campanya, Sol va demanar a sis dels millors influencers de indaHash la creació de vídeos per al producte.

En definitiva, la campanya va arribar a més d’un milió de persones i va generar més de 140.000 likes.

La campanya de Sol és només un exemple de com indaHash connecta empreses amb influencers que puguin comercialitzar els seus productes amb èxit. La cofundadora i consellera delegada de l’empresa, Barbara Soltysinska, va reconèixer la necessitat de connectar aquests microinfluents impactants o creadors de contingut de mitjans socials localitzats amb empreses publicitàries per promoure productes i serveis..

“Hem descobert una quantitat important de microinfluenciadors i hem creat tecnologia per connectar-los amb empreses, ja que pot costar molt de temps gestionar entre 10 i 15 influents o més”, va dir..

A partir d’aquí, indaHash es va proposar racionalitzar el mercat. Molts influencers estaven adreçant-se a les empreses -un a la vegada- per demanar que els productes gratuïts revisessin els seus comptes. Però indaHash va dissenyar una plataforma que permet a les empreses crear campanyes i donar als influents la possibilitat de respondre.

“Les marques inicien una campanya, orienteu-la als nostres influents i deixeu-les enviar contingut”, va dir Barbara.

Aquest enfocament permet a les empreses controlar la seva missatgeria de marca alhora que permet als influenciadors buscar oportunitats per a les que s’adapten millor.

Connexió d’empreses amb correctes influències en mitjans socials

IndaHash no només té influències en 82 mercats de tot el món, sinó que té oficines a vuit ciutats: Nova York, Londres, Johannesburg, Singapur, Tòquio, Jakarta, Varsòvia i Düsseldorf.

Les dades d’aquests mercats diversos poden ajudar les empreses a comprendre diversos mercats internacionals, així com els hàbits, expectatives i estètica dels influents..

“Si una empresa de cosmètica té la seva base als EUA i vol promocionar els seus productes als EUA, els permetem aconseguir-ho sense haver d’estudiar el mercat àmpliament”, va dir Barbara..

I la llista de clients d’IndaHash, que inclou moltes companyies Fortune 500, ha esclatat a mesura que les campanyes de màrqueting creades per influencer han guanyat popularitat.

Captura de pantalla de campanyes des del lloc web indaHash

La plataforma indaHash connecta marques amb més de 900.000 influencers de mitjans socials a tot el món.

“Fa tres anys, el mercat era completament diferent del que és ara”, va dir Barbara. “En aquell moment, les marques provaven el màrqueting d’influencer i ara el nostre abast és molt més ampli”.

La companyia també ha tingut èxit perquè reconeix el poder de tots els nivells d’influents, des d’influents importants fins a influencers menors amb només uns quants milers de seguidors.

Segons Barbara, el canvi en la indústria ha passat a mesura que la definició de influencer ha evolucionat. Inicialment, un influencer era algú molt popular en les xarxes socials. Però la definició de influencer ha canviat per incloure microinfluenciadors localitzats

Depenent de la campanya, una empresa pot coordinar-se amb els influencers en diverses plataformes de xarxes socials mitjançant indaHash (incloses Instagram i YouTube) per arribar al seu públic..

“També fem campanyes a Instagram Stories”, va dir Barbara. “Són força poderosos i veiem un gran compromís amb ells.”

Seguretat de marca prometedora mitjançant un tauler d’aprovació dedicat

Quan les empreses volen iniciar una campanya, indaHash les porta a cada pas del procés. En primer lloc, els clients determinen quins tipus d’informadors i públics són rellevants per a la seva campanya. A continuació, indaHash els ajuda a reduir l’abast per edat, sexe, ubicació i interessos.

A continuació, el client elabora els objectius de la campanya. Per exemple, quan Garnier va decidir anunciar un nou netejador facial mitjançant indaHash, va demanar als influencers que es fessin una foto de la seva cara: la meitat amb maquillatge, i l’altra meitat rentada amb el producte..

Logotip de IndaHash

La plataforma indaHash permet a les marques amplificar els seus missatges mitjançant els influencers més rellevants.

I indaHash s’ho treu d’aquí publicant la campanya a la seva plataforma i permetent als influents de les xarxes socials enviar el seu contingut per a la seva revisió. Les empreses utilitzen després un tauler de control per acceptar, rebutjar o modificar el contingut creat per influencer.

I la companyia treballa amb un nombre considerable d’influents que poden optar per assumir cada tasca.

“Tenim una piscina de més de 900.000 influencers”, va dir Barbara. “I, a més de les marques, comprovem la qualitat del contingut dels influencers abans que es faci públic”.

Una vegada que l’empresa accepta el contingut, se li comunica a l’influentador que pot publicar-lo als seus comptes de xarxes socials. El quadre de comandament també ajuda les empreses a pagar els influents per cada publicació.

Els clients poden continuar reutilitzant el contingut sempre que ho considerin útil. Alguns clients han utilitzat contingut generat per influencer a les cartelleres publicitàries, als llocs web i, fins i tot, als seus propis canals de mitjans socials.

Els resultats poden ser dramàtics, ja que van passar amb la campanya de neteja facial de Garnier. Amb l’ajuda d’influents indaHash, la campanya va arribar a una audiència de 2,7 milions de persones i va rebre 115.000 likes a les xarxes socials.

Capitalitzar una autenticitat que ajudi a crear la confiança del consumidor

Els influents són venedors tan efectius perquè els seus públics confien en ells. Sovint, només publiquen empreses de confiança per no perdre la credibilitat que puguin fer o trencar els seus canals de contingut. Aquesta autenticitat és el que reconeix indaHash que podria ser tan valuós per a empreses com SOL i Garnier.

“Si tinc més de mil influencer i sóc autèntic, puc crear més compres que algú amb més seguidors”, va dir Barbara. “El contingut per mitjà i microinfluenciador pot ser molt més eficaç que el dels influencers més grans.”

A més, indaHash mostra els seus influents, de manera que les empreses no han de perdre el temps per desplaçar-se per contingut inutilitzable. Abans d’acceptar influencers a la plataforma, l’empresa garanteix la qualitat del contingut i analitza altres mètriques, inclòs el compromís amb el seu públic.

“Comprovem si tenen una taxa de participació elevada, ens assegurem de publicar contingut d’alta qualitat i que no tinguin seguidors falsos”, va dir Barbara.

I les empreses noves en el procés ni tan sols han de desaprofitar el contingut desenvolupat per influencers. En canvi, indaHash pot suggerir els influencer i el contingut adequats per a cada campanya mitjançant el seu model de serveis gestionats.

En aquest acord, l’equip indaHash pren el control d’una campanya amb l’empresa que aprova els missatges curats i final. Aquesta opció pot beneficiar les empreses amb poca experiència de màrqueting d’influencer que necessiten ajuda expert a més de les empreses més grans que necessiten publicar una campanya ràpidament.

Mentre que indaHash és una empresa de màrqueting d’influència premiada que treballa amb les empreses Fortune 500, Barbara va dir que veu el potencial per ampliar l’abast a empreses de totes les mides..

“Podem ajudar a milers d’empreses, des dels minoristes més petits fins a les empreses més grans”, va dir.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me