De quina manera el núvol IaaS de Cloud de Brinkster i el maquinari de bases de dades propietari impulsen les aplicacions web de les PIME i les empreses de nivell empresarial a tot el món

TL; DR: Des de la seva creació fa gairebé dues dècades, Brinkster ha lliurat solucions efectives d’Infraestructura com a servei (IaaS) a més de 50.000 clients de 175 països del món. Després de col·laborar amb empreses tecnològiques d’avantguarda, com Cisco i Arista, per a equips de xarxa bàsics i commutadors de 10 GB per a la protecció, Brinkster proporciona una connectivitat i un rendiment de primer nivell, d’empresa i prestacions a organitzacions modernes que busquen subministrar ràpidament aplicacions web al mercat. Amb la seva tecnologia orientada cap al futur, Brinkster ajuda les empreses a organitzar infraestructures de TI mitjançant solucions innovadores, com ara emmagatzematge en núvol, servidors VMware, integració SolidFire i plans d’allotjament amb funcions, tot mantenint un enfocament ecològic de la seva petjada de carboni..

Brinkster va ser fundada fa gairebé 20 anys com a proveïdor bàsic d’allotjament compartit i dedicat. Tot i això, mitjançant una observació minuciosa de les tendències canviants del sector, la companyia es va reinventar ràpidament per oferir noves maneres d’ajudar els clients a distribuir aplicacions web de manera més eficient al mercat..

Preveient i entenent el paper més important que jugava el núvol per als equips centrals d’informàtica de les empreses modernes, l’equip de Brinkster sabia que podia aprofitar l’emmagatzematge de dades multitier que ja tenia establert per facilitar els costos i les càrregues operatives dels clients..

Logotip i imatges de Brinkster que representen núvol, servidor dedicat i serveis d'allotjament compartits

Brinkster ofereix un ventall de solucions d’allotjament que les empreses poden aprofitar per portar les aplicacions al mercat de manera més ràpida i rendible.

Això va permetre a les empreses evitar despeses costoses en plataformes d’emmagatzematge de marca i aprofitar una solució adequada a les seves necessitats específiques.

“L’enfocament individual de Brinkster per comprendre l’arquitectura única de cada client permet que les aplicacions dels nostres clients experimentin un rendiment previsible al núvol”, va dir Nathaniel Kemberling, CTO de Brinkster, en un estudi de cas..

Brinkster també ha estat capaç de diferenciar-se amb el suport personal, entorns de núvol recolzats en una garantia d’alt rendiment i proporcionant allotjament gestionat excepcional al client de l’empresa mitjana. Tot i això, el domini de Brinkster sobre tecnologies d’avantguarda, com ara emmagatzematge en núvol, servidors VMware i integració SolidFire, té organitzacions –des de les PIME fins a les empreses– que s’orienten a l’empresa en cotxes per ajudar a maximitzar les eficiències i impactar positivament les línies de fons..

Infraestructura de núvols de pagament forçable, personalitzable i segura

El concepte de computació en núvol ha sofert nombroses prestacions al llarg dels anys. Des de la informàtica de quadrícules i utilitats fins a la prestació de serveis d’aplicacions (ASP) i després el Software-as-a-Service (SaaS), sembla que la idea d’una xarxa global es manté..

La noció de xarxa de núvols va ser iniciada als anys seixanta per J.C.R. Licklider, que també va ser responsable de possibilitar el desenvolupament de la Xarxa d’Agències de Projectes de Recerca Avançada (ARPANET). Abans que fos conegut com el núvol, Licklider batejava el concepte com a “xarxa intergalàctica d’ordinadors”. La seva visió innovadora va conceptualitzar la perspectiva que tot el món tingui accés a programes i dades des de qualsevol lloc i en qualsevol moment.

Però encara passaria un temps abans que Internet pogués oferir un ample de banda suficient per suportar la veritable computació en núvol. Aquest problema es va resoldre finalment a la dècada de 1990, i ara molts gaudeixen dels avantatges de la computació en núvol, incloent un major emmagatzematge, flexibilitat i menors costos per a les seves necessitats personals i empresarials. I empreses com Brinkster ajuden a que això sigui realitat.

“Gairebé el 95% de les aplicacions s’executaran en infraestructures de núvol en els propers 10 anys”, va dir Nathaniel. “I SolidFire ens proporciona una manera de proporcionar rendibilitat el control i el rendiment fonamentals per oferir una experiència millor i coherent als nostres clients.”

Brinkster ofereix un enfocament únic quan es tracta d’entorns de núvols personalitzats, que garanteix que cada aplicació del client té el seu propi nivell de rendiment garantit.

L’empresa treballa amb el líder del mercat de la indústria en virtualització, VMware, que proporciona als clients la possibilitat de crear entorns de núvols que siguin privats, segurs, que augmentin l’eficiència del centre de dades i l’agilitat empresarial. La solució fora de caixa de VMWare ofereix una pila de programari i una IP completes perquè el negoci funcioni. La plataforma també proporciona el vCloud Architecture Toolkit, que inclou guies d’implementació pràctiques amb producció empresarial i suport per als proveïdors de serveis.

El connector vCloud de Brinkster facilita la càrrega de treball i el procés de gestió a bord. En permetre una transferència fiable de càrrega de treball i dades a través de serveis privats de núvol i vCloud, els clients poden descansar fàcilment perquè les seves dades no es perdran ni es comprometin.

“Instal·lar i configurar la solució va ser una brisa i no va trigar a res”, va dir el client de Brinkster, Vince Kent, director dels Serveis Informàtics de Trans-West. “La solució està funcionant exactament com s’esperava, i no dubtaria a afegir recursos addicionals.”

A tots els serveis al núvol, la compatibilitat i la interoperabilitat són una necessitat per als seus clients. VMWare admet aplicacions noves i existents i opera a comptes públics i privats, permetent a Brinkster aprofitar els estàndards i les interfícies obertes.

Una de les interfícies amb més èxit de Brinkster és el seu escriptori allotjat. Com a solució totalment gestionada, els clients tenen accés a un entorn Windows complet, carregat amb aplicacions MS i amb aplicacions Windows opcionals o tradicionals opcionals proporcionades per Brinkster o el client. L’escriptori allotjat de Brinkster funciona com un escriptori físic, però substitueix la necessitat d’estar connectat a un ordinador d’oficina o a casa. El client pot accedir a les seves dades amb qualsevol dispositiu preparat per al núvol en qualsevol moment i des de qualsevol lloc.

Hosting compartit empaquetat amb funcions per ajudar els ingressos a impulsar a les PIME

Brinkster ofereix als clients tres nivells d’allotjament compartit. La gamma de plans s’ha creat per donar resposta a les necessitats dels diferents tipus de negocis. Les startups i les PIME poden començar a crear presència en línia mitjançant el paquet de nivell d’entrada de Brinkster. I, quan comencen a escalar, la migració cap a un nivell més alt d’allotjament compartit o fins i tot es trasllada a una solució més robusta, com ara allotjament en núvol o servidor dedicat, es senzilla.

Foto d'una pila de servidors i text que indica raons per triar Brinkster per a hosting

Els plans d’allotjament compartits de Brinkster són un punt d’entrada ideal per a empreses emergents basades en el web per construir presència en línia.

Brinkster, orgullós de ser una parada única per als seus clients, també ofereix serveis de nom de domini i correu electrònic. Es pot adquirir un nom de domini en tres passos fàcils i es pot combinar amb un paquet d’allotjament. També hi ha diversos nivells de serveis de correu electrònic allotjats: el paquet estrenari de Brinkster inclou el filtre Cloudmark de correu brossa / phishing / virus, protecció contra atacs tot en un i núvol amb una mida de bústia de 50 GB..

Brinkster té una promesa de temps de vida al 100%, que està avalada per una xarxa de suport tecnològic Ironclad disposada a resoldre els problemes en cas que es plantegin. I, amb una garantia de devolució del 100% en qualsevol moment, les empreses que traslladen a Brinkster no tenen molt a perdre..

SolidFire: el combustible que condueix l’alt rendiment

En el passat, les empreses van intentar augmentar el rendiment mitjançant mètodes comuns com afegir discs addicionals als clients migratoris. Tot i que aquestes tècniques van obtenir petits beneficis, la variabilitat del rendiment endarrere continuava sent un problema.

Per combatre aquests problemes d’aplicació de “veïns sorollosos”, Brinkster va implementar SolidFire com a forma nova i més estable d’emmagatzematge SSD..

“A mesura que el núvol es converteixi en la llar per a aplicacions més reals de primer nivell, és essencial tenir solucions com SolidFire com a suport”, va dir Nathaniel. “És l’única manera de garantir els nivells de servei a nivell empresarial que els nostres clients esperen d’un proveïdor de serveis al núvol més alt”.

Segons Nathaniel, gairebé totes les aplicacions es posaran en funcionament al núvol durant la propera dècada i SolidFire proporciona a Brinkster una forma d’oferir el control i el rendiment necessaris per a experiències de clients coherents..

Collage dels logotips de Brinkster i SolidFire

L’emmagatzematge SSD a través de SolidFire garanteix que les organitzacions modernes d’IOPS òptimes confien per alimentar les seves aplicacions web.

SolidFire permet als gestors subministrar per separat les prestacions d’emmagatzematge (IOPS) i la capacitat (GB) necessàries, cosa que millora els enfocaments individualitzats a cadascuna de les necessitats del seu client. Històricament, els gestors no es van sentir còmodes amb oferir SLA per a QoS o IOPS garantits. SolidFire elimina aquest problema donant “confiança als executius perquè juguin un SLA completament ajustable i basat en el rendiment que s’alinea amb la seva estratègia actual”, segons Nathaniel.

“La retenció del client es pot millorar eliminant el rendiment d’emmagatzematge imprevisible i garantint serveis d’alta disponibilitat”, va dir Nathaniel. “Amb SolidFire, les aplicacions de primer nivell es poden oferir de manera rendible en un entorn de núvol.”

Brinkster es va associar que es van associar amb diferents proveïdors de SAN heretats que eren prohibitius en intentar ajudar a les empreses a escalar la infraestructura. Com a resultat de la integració de la plataforma d’emmagatzematge SolidFire, Brinkster ara utilitza un disseny modular que permet l’escalat assequible en increments d’1U per correspondre amb la demanda del client.

Una responsabilitat social corporativa per no deixar empremtes

Com a actor principal de l’espai de centre de dades, Brinkster coneix la importància de tenir cura dels clients. És per això que l’empresa es dedica a estudiar el seu impacte al món amb una iniciativa de responsabilitat social corporativa que pretén disminuir la seva petjada de carboni.

Per aconseguir la menor empremta ecològica possible, Brinkster va ajustar les seves operacions per incloure fonts d’energia més verdes. Gràcies a la seva iniciativa de virtualització, Brinkster ha aconseguit reduir el consum energètic en un 75% i compra cada any un nombre creixent de crèdits d’energia renovable per a la sostenibilitat de l’energia eòlica..

El compromís de Brinkster de retornar a la comunitat i a les poblacions menystingudes es reflecteix en la seva cultura i pràctiques comercials. La companyia dona l’1% dels seus ingressos a organitzacions benèfiques i sense ànim de lucre, incloses Feed the Children, Save the Children, Creu Roja Americana, EHC Africa i la Fundació EWK. A més, la xarxa d’allotjament web sense ànim de lucre de Brinkster ofereix allotjament de descompte a organitzacions humanitàries de tot el món.

Brinkster està fent onades com a empresa de hosting fiable amb serveis que ajuden a les empreses modernes a guanyar beneficis a l’espai en línia. I tots els signes apunten a que l’empresa continuï fent-ho durant les pròximes dècades.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me