Creu i mantingui la vostra presència en línia amb Regxa: proporcioneu solucions de distribuïdors de Cloud i VPS Hosting Plus a preus baixos

TL; DR: Regxa, basada al Kurdistan, va ser fundada el 2018 per oferir serveis d’allotjament web d’alt rendiment a preus assequibles, que permeten a les empreses establir i fer créixer els seus llocs. L’empresa que creix ràpidament treballa les 24 hores del dia i proporciona una gamma de solucions de núvols, virtuals i de revendes molt riques en funcions amb garanties de devolució i suport 24 hores. Amb un desenvolupament continu mitjançant un equip apassionat, la companyia està eliminant les barreres d’entrada als mercats en línia per a clients de tot el món.

Per als emprenedors i les petites empreses, el primer pas per seguir amb la demanda dels clients en l’era de la tecnologia és evident: posar-se en línia.

A tot el món, les vendes de comerç electrònic han augmentat durant l’última dècada, amb més de 2.14 mil milions de persones estimades per comprar béns i serveis en línia el 2021. Tot i que moltes petites empreses venen ara els seus serveis a la xarxa, les que encara no necessiten un aparador virtual per impulsar la credibilitat i subministrar informació de contacte vital.

Però els propietaris de petites empreses no solen estar en condicions de llançar diners en efectiu als seus llocs web. Al cap i a la fi, solen cavar en els seus propis comptes d’estalvi per finançar els seus esforços..

Segons l’Administració de petites empreses, els propietaris de petites empreses utilitzen comptes d’estalvi personal i familiar per finançar el creixement empresarial amb més freqüència del que fan beneficis i actius, targetes de crèdit o préstecs financers. Tenint en compte que el 23% de les petites empreses passen de diners perquè es queden sense diners, les PIME han de controlar acuradament els seus pressupostos.

Logotip de Regxa

Regxa ajuda les pimes a tenir èxit amb preus assequibles, fixos i suport 24 hores.

Per ajudar a aquestes empreses a construir i mantenir una presència en línia, Regxa té la missió de proporcionar solucions d’allotjament virtuals en núvol d’alt rendiment i al preu més assequible possible.

“Des que es va crear Regxa, tots els nostres clients feliços no han volgut marxar mai”, ens va dir un representant de Regxa. “El fet és que el nostre objectiu és proporcionar el millor, més ràpid i més segur servei amb la tecnologia més avantguardada a preus més baixos perquè totes les parts i classes puguin beneficiar-se de nosaltres.”

Amb un desenvolupament continu mitjançant un equip apassionat, la companyia està eliminant les barreres d’entrada als mercats en línia per a clients de tot el món.

Treballar al voltant del rellotge per oferir allotjament ràpid i segur

No és cap secret que la indústria de computació i hosting en núvol estigui molt saturada. El 2018, quan es va fundar Regxa, valia aproximadament 118 milions de dòlars.

En aquest entorn competitiu, empreses com Regxa no tenen més remei que diferenciar-se dels competidors. És per això que Regxa opera amb tres de les preocupacions més habituals dels clients: cost, rendiment i servei.

“El nostre primer objectiu és proporcionar el millor servei”, va dir un representant de Regxa. “El segon objectiu és ajudar els clients a continuar tenint èxit amb els seus projectes. El nostre objectiu final és que els clients es beneficien de Regxa. ”

Els paquets d’allotjament web de l’empresa són un bon punt de partida per a la majoria de pimes.

La feina no s’atura mai a Regxa: l’empresa està oberta les 24 hores del dia, els 365 dies de l’any. L’equip treballa dia i nit per millorar els seus serveis, desenvolupar productes i oferir als seus clients grans ofertes noves. La companyia està molt més interessada a afegir els avantatges dels clients actuals que a la captació de nous.

“Encara no ens importa gaire la publicitat”, va dir un representant de Regxa. “Només hem gastat prop de 3.000 dòlars en treballs publicitaris. Estem més centrats en ajudar les persones que utilitzen el nostre servei. “

Regxa té la sort de comptar amb molts clients feliços que difonen la seva pròpia solució sobre allotjament, serveis de domini i solucions de correu electrònic.

“Gairebé tots els participants que han utilitzat els nostres serveis han anunciat la majoria dels seus serveis per a nosaltres”, va dir un representant. “Gràcies a Déu, que ara tenim més de 1.000 participants, perquè la competició és un dels objectius de Regxa!”

Una gamma de paquets rics en característiques amb garanties de devolució de diners

Les solucions d’allotjament de Regxa fan servir la gamma. L’empresa ofereix servidors compartits i virtuals, a més d’allotjament de correu electrònic i revendedor i una gamma de serveis de domini. Molts paquets inclouen dominis, certificats SSL, adreces de correu electrònic professionals i protecció de privadesa de forma gratuïta.

Els blocaires, propietaris de pimes, dissenyadors web i desenvolupadors sovint inicien el seu viatge a Regxa amb un dels plans d’allotjament web ràpid i assequible de l’empresa, que inclouen eliminació de programari maliciós, protecció DDoS, còpies de seguretat gratuïtes diàries i un 99,9% de garantia de vida..

Les solucions de servidor privat virtual (VPS) de Regxa són ràpides, assequibles i flexibles, que inclouen el protocol NVMe (No Volatile Memory Express) per accedir a suports d’emmagatzematge d’alta velocitat. Tots els paquets VPS es despleguen automàticament amb una àmplia gamma d’opcions del sistema operatiu, incloses CentOS, Debian, Ubuntu, Windows i FreeBSD..

Gràfic que descriu l'estàndard de velocitat i fiabilitat extrem de l'empresa

Regxa ofereix als clients la tranquil·litat que trien un servei d’allotjament confiable i segur.

La companyia també ofereix serveis d’allotjament a mida de WordPress, un complement útil per veure com s’utilitza el sistema de gestió de continguts prop del 36% de la web. Les empreses que necessiten un enfocament personalitzat poden contactar amb els representants de vendes de Regxa per obtenir un pressupost individual.

“Sempre intentem adaptar les nostres solucions d’allotjament per satisfer les necessitats individuals, més que no pas oferir un paquet car a mida, tot plegat”, segons el lloc web Regxa.

La importància d’un suport superior al client en el sector de l’allotjament és innegable, sobretot tenint en compte que un 44% aproximat dels consumidors passaran a una nova empresa o proveïdor després d’una experiència de servei inadequada. Segons un informe recent, es preveu que l’atenció al client esdevingui més important que el preu o fins i tot el producte en si.

L’equip de darrere de Regxa s’adona que les experiències negatives del client allunyen els usuaris per sempre. És per això que el personal d’assistència de l’empresa està disponible en tot moment per ajudar-vos a través de xat en directe o correu electrònic.

“També creiem que qualsevol servei que oferim ha de satisfer les necessitats de l’usuari”, ens va dir un representant. “Els paquets i serveis sempre es proporcionen correctament sense cap tipus de molèstia. Si algun client no està molt satisfet amb els nostres serveis, garantim que rebrà els diners íntegrament d’aquí a set dies sense dubtar-ho. “

Desenvolupament continu d’un equip apassionat i compromès

El feedback dels clients és un actiu valuós. Permet a les empreses identificar i resoldre problemes de forma ràpida i eficaç, millorant contínuament l’experiència del client. Però no tots els proveïdors d’allotjament oferixen aquest aspecte. Segons l’informe de l’estat global del servei d’atenció al client de Microsoft del 2017, el 52% de les persones a tot el món creuen que les empreses han de prendre més mesures sobre el feedback que els consumidors proporcionen..

Regxa no és una d’aquestes empreses. De fet, l’amfitrió està al capdavant del joc, ja que busca activament aportacions dels clients per informar sobre el desenvolupament futur.

“Sempre escoltem els nostres clients”, ens va dir un representant. “El consell d’administració de Regxa es reuneix cada set dies per crear noves idees i discutir les demandes dels nostres participants. Sempre ens esforcem per ser millors ”.

Ajuda que l’empresa tingui el suport d’un equip de 13 membres apassionats que creuen en l’empresa i en la seva missió per ajudar els clients a construir i mantenir una forta presència web.

“Tots treballem junts per base de respecte i amor”, ens va dir un representant de Regxa. “La companyia també ens ha unit, de la mateixa manera que la nostra cultura i creença en l’amor, l’esforç i l’èxit.”

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me