Com Shodor està transformant l’educació STEM mitjançant el desenvolupament d’habilitats computacionals reals del món real per a estudiants i educadors

TL; DR: Fundada fa més de 20 anys amb la missió de millorar l’educació STEM a través de la ciència computacional, Shodor ha connectat estudiants i educadors amb recursos per ajudar-los a triomfar en el món modern. A través de tecnologies de modelització i simulació, tallers i altres experiències pràctiques, Shodor fomenta el desenvolupament d’habilitats altament comercialitzables en demanda en el lloc de treball actual. El sense ànim de lucre proporciona formació directa i les eines que els instructors poden utilitzar per ensenyar els currículums STEM de maneres més dinàmiques. A més, amb les oportunitats de voluntariat que la indústria de TI garanteix millor i més brillant, Shodor segurament continuarà els seus esforços en el futur.

A principis dels anys 90, a Robert Panoff, professor de la Universitat d’Illinois, se li va donar només unes setmanes de vida després de ser diagnosticat d’una rara forma de càncer de ronyó. Quan es va despertar d’una operació que va salvar la vida amb èxit, Robert va decidir que no volia dedicar-se a la terra a fer recerca i a reunir diners de la universitat. En canvi, volia tenir un impacte més directe sobre el món. Així que va canviar de direcció, decidint ensenyar als estudiants sobre STEM a través de la ciència computacional i, així, va fundar Shodor.

“Ell i els seus col·legues es van reunir, van formar una junta directiva i van començar a Shodor amb només una caixa de correus i una idea per transformar l’educació STEM”, va dir Levi Diala, director associat de Shodor. “Des de sempre, Shodor ha estat un recurs nacional per a l’educació en ciències computacionals”.

Afortunadament, segons va resultar, el diagnòstic inicial de Robert va quedar una mica desactivat. Avui viu i està bé i ha estat testimoni d’innombrables estudiants i educadors que es beneficien del sense ànim de lucre que va començar.

Collage de la capçalera de Robert Panoff i logotip de Shodor

Robert Panoff va fundar Shodor fa 20 anys per millorar l’educació STEM mitjançant la ciència computacional.

Des de fa més de 20 anys, Shodor ofereix recursos educatius i tallers d’acollida per a estudiants i instructors amb l’objectiu de millorar l’educació mitjançant la ciència computacional. Mitjançant les tecnologies de modelització i simulació, els sense ànim de lucre presenten els currículums STEM amb un enfocament interactiu i dinàmic fàcilment digerible.

Shodor es va crear de manera que les ments curioses poguessin aprendre sobre ciències computacionals i les seves aplicacions pràctiques en camps STEM, incloses simulacions d’edificis, il·lustracions científiques i disseny innovador. L’organització continua amb la visió de Robert de preparar una nova generació per al món de la ciència i la tecnologia futures.

Una Missió per millorar l’educació STEM mitjançant la ciència computacional

La ciència, la tecnologia, l’enginyeria i les matemàtiques (STEM) són els camps de més ràpid creixement del nostre temps. I Shodor reconeix la ciència computacional com una de les maneres més eficaces de millorar la manera com els educadors presents i els estudiants aprenen en aquestes àrees.

“Ens esforcem per millorar l’educació de matemàtiques i de ciències mitjançant l’ús de la ciència computacional mitjançant tecnologia de modelització i simulació informàtica”, va dir Levi. “Ho fem per diverses maneres.”

Levi ens va dir que el currículum en línia de Shodor, anomenat Interactivate, és lliure d’utilitzar per als estudiants de K-a-12. Al currículum, hi ha 144 aplicacions diferents que permeten als estudiants aprendre conceptes relacionats amb les matemàtiques i la ciència per si mateixos.

Collage d’estudiants que aprenen a través de ciències computacionals

Shodor considera la ciència computacional com una de les maneres més eficaces de presentar els currículums STEM.

“Hi ha també recursos per als nostres recursos”, va dir. “Els professors poden utilitzar-lo a l’aula i inclou l’assistència a preguntes que fomentin el pensament crític.”

Shodor ajuda els estudiants i els professors tant de forma directa com indirecta: proporcionen aprenentatges pràctics a més de la infinitat de simulacions d’ordinadors, models interactius i altres eines virtuals.

Shodor s’associa amb NCSI i NCSA per proporcionar maneres perquè els educadors incorporin la ciència computacional als currículums existents. L’organització també proporciona pràctiques i aprenentatges directes als estudiants de l’escola mitjana a través del nivell de grau.

Ajudar els estudiants a desenvolupar habilitats comercialitzables per a futurs camins de carrera

Les lliçons relacionades amb la ciència computacional i els camps STEM ajuden els estudiants a desenvolupar habilitats de resolució de problemes, xarxes socials i visualització, altament comercialitzables en el lloc de treball contemporani.

Les lliçons inclouen informàtica paral·lela, construcció de models i disseny web. Segons Levi, el programa de pràctiques de Shodor és eficaç per connectar estudiants amb indústries en evolució, de manera que estaran preparats per al futur.

Captura de pantalla d’alguns dels recursos educatius de Shodor

L’equip de Shodor desenvolupa recursos en línia que els estudiants de l’escola de grau fins a la universitat poden accedir de forma gratuïta.

“Coordinem les pràctiques per als estudiants que investiguen en supercomputadors i ajudem els estudiants a connectar-se amb mentors a les seves pròpies universitats”, va dir..

El sense ànim de lucre fomenta les habilitats del món real per preparar els estudiants per a un món on la STEM i la ciència computacional són cada cop més importants. Ho fa mitjançant els programes següents:

  • TALLERS SUCCESSOS: Classes STEM per a estudiants de secundària i batxillerat
  • Aprenentatges: Un programa inicial que fomenta el desenvolupament professional
  • Pràctiques: Els interns ajuden a desenvolupar els materials emprats en futures lliçons
  • Camins cap a la infraestructura cibernètica: Programa pràctic d’estiu i postescola
  • Informàtica MATÈRIES: Fomentar l’interès per la informàtica

Shodor busca no simplement despertar l’interès sinó implicar els estudiants en l’aprenentatge. Com a part del seu treball, els estudiants completen una cartera web. Els projectes acabats sovint es comparteixen al lloc per a que les futures classes les utilitzin com a material docent. Tal com ens va dir Levi, l’impacte immediat del seu treball ajuda a animar els estudiants, que cultiven encara més l’interès per la STEM i la ciència computacional.

El programa Educador construeix un Banc de Coneixement i Eficàcia Pedagògica

Shodor ajuda les escoles a incorporar aprenentatges basats en ordinadors en el seu currículum per augmentar l’efectivitat pedagògica.

“Per a la universitat, fem diverses visites al campus cada any”, va dir Levi. “Si aquests educadors són capaços de reunir interès en alguna àrea en què la ciència computacional pugui beneficiar-se del seu ensenyament, ja sigui biologia, química, física o ciències de la terra, estarem encantats de muntar un taller per a ells”.

Captura de pantalla del bàner informàtic MATTERS

Informàtica MATTERS proporciona formació i eines als professors per incorporar informàtica a les seves aules.

El taller d’educadors de Shodor, Informàtica MATÈRIES, ajuda als professors locals a integrar la informàtica a les seves aules i programes postescolars. Shodor proporciona formació directa als professors, així com eines per utilitzar a l’aula, incloent models de geometria dinàmica, àlgebra i anàlisi de dades, entre d’altres.

Shodor s’associa amb l’Institut Nacional de Ciències Computacionals per oferir cursos relacionats amb ciències computacionals com la química computacional i la ciència atmosfèrica. Es poden combinar fàcilment amb una classe de ciències típica mitjançant l’ús de diagrames atmosfèrics i químics, equacions i control de la qualitat de l’aire. Els tallers poden anar des d’introducció a avançada i s’ofereixen a tot el país.

Com els beneficis de la indústria de les TI es poden retornar mitjançant donacions & Voluntariat

Com en la majoria de les persones sense ànim de lucre, Shodor accepta ajuda mitjançant donacions econòmiques. No obstant això, els professionals tecnològics establerts també poden retornar-los oferint la seva experiència.

“Per al programa d’aprenentatge, tenim molts professors convidats que entrenen i parlen amb els grups al llarg de l’any”, va dir Levi. “Els parlaran sobre la seva experiència específica treballant a la seva indústria, els explicaran el paper dels ordinadors en el seu camp i parlaran dels enfocaments de la programació informàtica que adopten en la seva vida professional.”

Levi va assenyalar una altra manera d’implicar-se per ajudar els esforços de Shodor a través de donacions de maquinari. Tot i que són principalment una empresa basada en Mac, Shodor prova contra tot tipus d’equips, per la qual cosa la donació de maquinari és ben rebuda.

“Estem sempre a la recerca de nou maquinari”, va dir. “La donació de maquinari i experiència són la manera en què aquests professionals poden tenir un impacte immediat”.

Shodor ha recorregut un llarg camí des dels seus inicis a principis dels anys 90. Ara que els camps STEM han prevalgut de manera intensa, el no lucratiu està demostrant ser un recurs valuós que fan servir milions de persones cada mes. El doctor Panoff va reconèixer el valor que la ciència computacional podria aportar a STEM ara fa 20 anys, i Shodor s’adona d’aquesta visió cada dia.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me