Com ServerPronto ofereix un servei d’allotjament més núvol i valuós mitjançant la propietat i experiència tècnica del centre de dades

TL; DR: Durant els primers dies d’acollida, ServerPronto va fer una zaga mentre tots els altres es van enganxar. Mentre que altres host anaven bloquejant els clients en contractes llargs i costosos, ServerPronto va reenginyar la forma de fer el negoci i oferia plans de contracte sense preu que eren molt inferiors als seus competidors. Al posseir el seu centre de dades, fer les seves pròpies informàtiques i ser el primer a llicenciar una tecnologia de migració instantània IP instantània d’avantguarda, ServerPronto ha trobat una manera única d’oferir un valor increïble..

Abans que Pedro Sostre s’unís a l’equip de ServerPronto, era exactament el client potencial al qual volien arribar els especialistes dedicats a l’hostatge.

Mentre treballava en una altra empresa, Pedro va buscar una tasca per trobar el proveïdor d’allotjament dedicat adequat. Va contactar amb nombroses empreses, va recollir totes les especificacions del servidor i va llegir tots els contractes. Va trobar un acord per a un servidor molt bàsic que costava aproximadament 600 dòlars al mes i incloïa un contracte i suport de 2 anys.

Mentrestant, l’equip de ServerPronto donava una bona ullada a com es feien els negocis a la indústria d’allotjament. Si teniu l’edifici i ja pagueu Internet i electricitat, quant costa realment comprar un servidor i obtenir-lo en línia?

Per a ServerPronto, la resposta aleshores era tan baixa de 20 dòlars al mes per a un servidor dedicat bàsic, i l’empresa encara guanyaria diners. Ara, podeu tenir el seu servidor Intel Xeon quad-core dedicat estàndard amb 8 GB de RAM per un preu de 59,95 dòlars al mes notablement baix..

Retrat de Pedro Sostre i servidors

Pedro Sostre va experimentar de primera mà com és costós l’allotjament dedicat, però no a ServerPronto.

Amb aquestes converses fa uns 16 anys, ServerPronto va il·lustrar la gran diferència entre el valor i l’allotjament barat. En lloc d’oferir servidors de base amb processadors obsolets a preus baixos, ServerPronto estalvia diners als clients mitjançant el maquinari d’alta qualitat al centre de dades propi i els gestiona amb tècnics interns, de nivell II i de nivell III..

Mantenint els seus costos extremadament baixos, ServerPronto redefineix el preu de l’allotjament dedicat a la qualitat. Afegiu-hi un equip d’assistència in situ, un historial de devolució de les comunitats tant nacionals com a l’estranger, així com una negativa a atrapar els clients en contractes a llarg termini, i ServerPronto demostra que l’allotjament dedicat es pot fer correctament i que encara sigui assequible..

Una empresa construïda per assolir l’equilibri de qualitat perfecte & Cost

Ara, vicepresident de màrqueting per a ServerPronto, Pedro ens va parlar de com la companyia va començar inicialment com a ISP al sud de la Florida, treballant amb el departament de policia i el sistema de jutjat de Miami-Dade. Amb un equip de tècnics certificats amb Windows des de fa temps, Infolink, empresa matriu de ServerPronto, tenia una gran experiència en TI per mantenir els seus clients en línia.

A prop, l’empresa Global Telecings de l’empresa de telecomunicacions va decidir que ja no volien el seu centre de dades. ServerPronto va aprofitar l’oportunitat de comprar la instal·lació de 10.000 peus quadrats i va començar a oferir serveis de hosting i col·locació per 20 dòlars mensuals el 2000.

“Va produir un esborrany de la indústria perquè vam aconseguir diversos milers de clients molt ràpidament”, va dir Pedro. “Nosaltres vam ser nosaltres o el següent nivell, que va anar de 400 a 500 dòlars al mes”.

Empleat ServerPronot que treballa en un servidor i una imatge de grup de l'equip

Tot i tenir un equip relativament reduït, el centre de dades de ServerPronto està format les 24 hores i les 24 hores amb suport de primera fila.

Ara, els plans d’allotjament dedicats comencen amb un servidor AMD Athlon Regor al pla “Valor” a 39,95 dòlars mensuals i van fins al “Quad-Dodeca Monster” que inclou un servidor Intel Xeon 4x amb 96 nuclis per 1.699,95 dòlars..

“Intentem fer servir maquinari de classe empresarial o almenys de servidor en tots els nostres paquets”, va dir.

Propietat, antecedents informàtics, & Es transmeten els estalvis mig a sobrecost

Hosting va superar ràpidament els negocis de colocació, informàtica i ISP i es va convertir en el negoci principal.

El principal motiu que ServerPronto pot mantenir els seus plans d’allotjament dedicats molt inferiors als competidors, segons Pedro, és mantenir els seus propis costos el més baix possible..

ServerPronto retalla el intermediari en posseir el seu centre de dades en comptes de llogar espai a una altra empresa. Tenint empleats de Tier II o Tier III al centre de dades 24/7, poden respondre a entrades i administrar els servidors sense externalitzar cap necessitat informàtica..

“Estan treballant aquí a l’edifici, de manera que no és com si es tractés d’una connexió remota o d’un equip subcontractat”, va dir Pedro. “Poden anar directament al servidor i fer alguna cosa si cal”.

Això es tradueix en gairebé un 100% de temps de vida i un centre de dades que no ha tingut una interrupció en quatre anys: “toca la fusta”, va dir Pedro.

Sempre buscant la següent tecnologia que canvia d’indústria

Sempre buscant el següent obstacle que cal superar, ServerPronto es va convertir recentment en el primer que va llicenciar una tecnologia de mobilitat IP que impediria que empreses, com Delta Air Lines o Netflix, patissin un temps d’aturada devastador..

“Aquests nois paguen un dòlar més per allotjament”, va dir Pedro. “El problema és que, per molt que pagueu, encara esteu allotjats en un centre de dades físic.”

Captura de pantalla de la pàgina d’allotjament en núvol geo redundant de ServerPronto

ServerPronto és el primer que autoritza la migració IP instantània en cas de desastre.

En el cas de Delta, un incendi al seu centre de dades va provocar un canvi a les còpies de seguretat emmagatzemades en altres ubicacions. El posterior retard de commutació i propagació de les adreces IP va provocar hores d’aturada inactiva i milers de vols cancel·lats.

El Geo Redundant Cloud Hosting de ServerPronto permet la migració IP instantània entre centres de dades de diferents ciutats.

En cas que el centre de dades principal baixi, tots els vostres serveis es canvien en un altre centre de dades situat en un altre lloc, fins i tot si els servidors són mantinguts per un proveïdor diferent, segons Pedro.

“Es tracta d’aquest concepte que no cal que us preocupeu de la recuperació del desastre perquè podeu evitar el desastre”, va dir. “Si un dels vostres centres de dades es grava a terra, la vostra audiència o la base de clients no s’adonaran ni tan sols. Dins mil·lisegons, ja viureu en una ubicació geogràfica completament diferent. Ningú a banda del vostre equip de tecnologia sap que va passar alguna cosa. “

ServerPronto dedicat a més que servidors & Hosting

De la mateixa manera que ServerPronto ha millorat la vida d’allotjament dedicada a clients com Pedro, també busquen formes d’ajudar internament i a l’estranger.

Pedro va parlar recentment amb un client que portava nou anys al mateix servidor de valor.

“Li vam donar una actualització gratuïta al que fos el maquinari més recent, perquè ha estat amb nosaltres durant tant de temps”, va dir Pedro. “No podia creure que seguís utilitzant aquest servidor antic”.

La companyia també dona maquinari envellit a diverses organitzacions que les instal·len a les escoles dels països en desenvolupament. Va dir la maquinària perfectament funcional, però potser no amb els estàndards moderns als quals ServerPronto intenta adherir-se, va dir Pedro.

“És emocionant per a nosaltres”, va dir. “És un maquinari que potser podríem haver venut en un mercat secundari. En canvi, hem enviat centenars de servidors a Haití, i hi ha nens a escoles que van poder accedir a un ordinador per primera vegada.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me