Com Replicon va ser pioner en l’espai del programari de gestió del temps amb solucions flexibles que ajuden a milers d’empreses a funcionar amb més eficiència

TL; DR: Replicon va ser pioner a l’espai d’aplicacions basat en web fa vint anys amb el seu programari de gestió del temps que ajuda les empreses a optimitzar els enfocaments de captura de temps, facturació i nòmines. Actualment, la companyia continua sent-hi, proporcionant solucions SaaS que augmenten les eficiències i milloren el fons de milers d’empreses a tot el món. El programari de Replicon proporciona a les organitzacions una solució flexible i única que es pot distribuir a tota l’empresa per abordar els punts de dolor associats a la captura de temps manual i l’agilitat de desplegament a bord dels nous equips. En última instància, les empreses volen rendiments elevats de les seves inversions i Replicon proporciona.

L’equip de Logic Healthcare té l’ajuda d’ajudar els hospitals a racionalitzar els seus entorns informàtics perquè els professionals sanitaris puguin centrar-se en la seva missió central de tenir cura dels pacients. La feina de la lògica és important, però també és important. Els consultors de la companyia passen hores aparentment interminables a la carretera viatjant per 21 estats per atendre els seus clients.

Amb aquests llargs trajectes, no és d’estranyar que Logic ha vist el temps com un dels seus actius més valuosos. L’empresa no volia que els seus empleats passessin períodes llargs de seguiment manual del temps i les despeses, però ràpidament va trobar que els seus sistemes d’herència requerien que els empleats ho fessin. Va ser quan Logic va tornar a Replicon.

Mitjançant la implementació del programari de gestió de temps de Replicon, Logic va poder albergar la seva informació de temps i despeses en un sol lloc, cosa que va proporcionar una visibilitat completa als recursos i a la línia de fons de l’empresa. Els empleats del camp ja no havien de realitzar l’entrada manual de dades per al seu temps i les seves despeses de viatge. Més aviat, el procés es va automatitzar a través de la intuïtiva aplicació mòbil de Replicon. I, amb les integracions amb QuickBooks, Replicon va fer que la facturació fos fàcil.

“El grau de la rapidesa i precisió que podríem facturar als nostres clients va ser enorme amb Replicon”, va dir Kris Cox, responsable financer de Logic. “Hem reduït l’entrada de dades manuals en més del 75% i hem augmentat la precisió de facturació en més del 25%, cosa que es va fer sense necessitat de contractar personal addicional ni dedicar molt temps a recrutar el nostre equip existent”.

Collage de la capçalera de Scott Bales i logotip de Replicon

Scott Bales, vicepresident de Solucions d’Enginyeria, ens va explicar com Replicon ajuda les empreses a optimitzar el temps i la gestió de les nòmines.

Per a Scott Bales, el VP de Replicon, enginyeria de solucions, la història de Logic només representa un altre dia a l’oficina. Scott ha vist que Replicon ajuda milers d’empreses, com Logic, a optimitzar les operacions i a funcionar de manera més eficient.

“Entenem tots els reptes que tenen els nostres clients”, va dir. “I sabem com solucionar-los millor que ningú.”

Durant més de vint anys, les eines flexibles de Replicon ofereixen visibilitat en temps real a les empreses en els seus processos de gestió de temps, facturació i nòmines. Aquestes empreses es dirigeixen a Replicon perquè les solucions de l’empresa són efectives i presenten un retorn immediat de la inversió.

Construït com una manera millor de captar, gestionar i optimitzar el temps

El 1996, Raj Narayanaswamy i Lakshmi Raj es van trobar al camp tecnològic fent feina contractual en desenvolupament de programari. L’equip del marit i la dona van notar un gran desfasament en les eines disponibles en aquell moment per capturar amb precisió el temps i facturar els seus clients. Sabien que deixaven temps sense facturar i, per tant, eren ingressos sobre la taula i volien crear una solució.

“Van dir:” Hi ha d’haver una manera millor “, es van asseure i van escriure la versió 1.0 del nostre producte”, va dir Scott. “I Replicon va néixer.”

Scott ens va dir que el mercat de les aplicacions de programari fa 20 anys era exclusivament instal·lat per client. No hi havia productes basats en la web al mercat i Raj i Lakshmi van canviar això.

“Cada venedor produïa aquestes interfícies web que eren essencialment productes client-servidor”, va dir Scott. “Una manera de diferenciar-se és que el seu producte estava completament basat en la web; obriu un navegador i aneu a una pàgina web”.

Collage de caps de cap de Raj Narayanaswamy i Lakshmi Raj i logotip de Replicon

Lakshmi Raj i Raj Narayanaswamy van fundar Replicon com a millor manera de capturar i gestionar el temps i la facturació.

Segons Scott, el gran repte inicial era educar el mercat. Les empreses solien instal·lar productes, no accedir-hi com a pàgines web.

El mercat finalment va agafar força després que Replicon fos pioner a l’espai d’aplicacions basat en la web i la companyia experimentés un gran creixement. Però, com qualsevol innovador, Replicon sabia que era el moment d’un canvi el 2005 quan la indústria s’allunyava de vendre instal·lacions locals locals i de volar al núvol..

“Hem passat a SaaS estrictament i hem hagut de tornar a educar el mercat”, va dir Scott. “A mesura que el mercat creixia, estàvem intentant entendre com subministrar millor aquest servei als clients, i hem evolucionat i ho hem traslladat a AWS.”

Amb aquest moviment, Scott ens va dir que el producte és més escalable, garantit mitjançant redundàncies i disponible a nivell mundial.

Orquestrant la facturació i nòmines empresarials mitjançant una solució única

El que fa que Replicon sigui una eina tan eficaç és que és una solució integral. Les empreses poden gestionar i mesurar tots els aspectes essencials dels recursos humans, incloent el treball remot de la mà d’obra, el temps i les absències dels empleats i l’eficiència, entre d’altres..

A més, l’eina proporciona una ubicació central que permet facturar de forma precisa, mesurar els costos laborals i gestionar els venedors. La solució de Replicon també garanteix que les empreses segueixen el compliment de les lleis laborals i permet un control complet sobre els processos de nòmines.

Un cop a bord, els clients de Replicon troben que la flexibilitat de la solució permet desplegar-se a tota l’empresa. Com que diferents unitats de negoci dins d’una organització requereixen solucions diferents, les empreses s’han trobat comprant una gran varietat d’eines diferents. Però la flexibilitat del producte de Replicon significa que pot ser utilitzat per equips molt variats.

“El producte en si és molt maleable”, va dir Scott. “No canvia els processos. Més aviat, els clients poden inserir-lo al seu entorn i configurar-lo per adaptar-se als seus processos des d’una perspectiva de temps, despesa i nòmines. “

Un dels majors avantatges que ofereix Replicon és eliminar la necessitat d’entrada manual de dades. Segons Scott, aquest és el principal punt de fricció que porta els clients a Replicon.

Tant si es tracta de guanyar temps per pagar empleats com de clients de facturació, Scott ens va dir que el temps manual i el seguiment de la facturació té por a les empreses a causa de totes les coses que poden funcionar malament.

“Tota la informació està al cap de la gent i no hi ha cap rastre audible que demostri el compliment”, va dir Scott. “Finalment, aquestes empreses diuen que” n’hi ha prou “i vénen a nosaltres per abordar l’esforç manual, i ho resolem.”

Viu en horari: oferir agilitat davant dels casos d’ús complex

L’altre factor principal que condueix les empreses a Replicon és la velocitat de desplegament. Scott ens va dir que les empreses que han passat recentment per una gran ronda de contractació tenen el repte de capturar immediatament el temps per als nous empleats.

Aquestes empreses vénen a Replicon perquè no poden incorporar-se a totes les noves contractacions al sistema tan ràpidament com vulguin, però encara necessiten captar temps per a les nòmines. La velocitat i l’agilitat amb què funciona Replicon alleuren aquest punt de dolor.

Captura de pantalla de la interfície d'usuari de seguiment de temps de Replicon

Replicon elimina els cicles de desplegament llargs, de manera que les empreses poden estar en funcionament en unes hores en lloc de mesos.

Segons Scott, aquesta capa de negoci subjacent és la que li dóna avantatge quan es troba a la sala de competició.

“No necessitem cicles de desplegament llargs, aquesta és una de les claus de la nostra velocitat”, va dir. “Veiem com fan negocis i podem modelar com poden adaptar el producte per adaptar-se als seus processos en qüestió d’hores en lloc de mesos”.

Això permet que els clients de Replicon es puguin funcionar ràpidament i ofereix una visió gairebé instantània de l’elevat rendiment de la inversió que el producte proporciona..

El futur: una única font de veritat per a l’organització global de nòmines

Igual que Logic Healthcare, milers d’empreses han trobat el programari de gestió de Replicon una eina eficaç per eliminar l’entrada manual de dades que consumeix temps. Automatitzar els processos de facturació, captura de temps i nòmines amb agilitat permet a les empreses optimitzar les operacions i posar en focus les línies de fons. Replicon, sempre innovadors, no mostra cap signe de retardar els seus esforços per ajudar les empreses a funcionar de manera més eficient.

Scott ens va dir que moltes empreses multinacionals sovint s’enfronten a subcontractar nòmines a venedors costosos de tercers. En escoltar les necessitats del client, Replicon va poder comprendre la dificultat que tenen algunes empreses per avaluar el valor dels proveïdors de serveis. Les empreses no tenen la flexibilitat de canviar proveïdors de nòmines en diferents locals perquè les comparacions de costos no estan disponibles.

“Volem convertir el nostre producte en un nucli que permeti als executius visibilitzar quins són els seus costos, país per país, en un mateix lloc, amb la flexibilitat per moure’s per diferents proveïdors”, va dir Scott. “Veiem Replicon com una única font de veritat per a l’organització global de nòmines”.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me