Com les solucions PDF ràpides, assequibles i segures de Foxit Software automatitzen les comunicacions empresarials i els desenvolupadors d’ajuda a l’hora d’afegir funcionalitat

TL; DR: Potser no heu sentit a parlar de Foxit Software, però gairebé segur que heu utilitzat la tecnologia de l’empresa. Potenciant les eines PDF de Google i Amazon, entre d’altres marques de consumidors molt conegudes, Foxit envia funcionalitats d’altes prestacions en paquets petits per proporcionar una plataforma robusta als usuaris finals, desenvolupadors i organitzacions empresarials. El vicepresident de màrqueting, Frank Kettenstock, ens va recórrer pels diferents nivells de serveis que la companyia proporciona, juntament amb l’impuls de Foxit de reimaginar el PDF.

Quan la majoria pensen en programari per treballar amb documents PDF, Adobe Reader i Acrobat es veuen al cap, naturalment, però la segona empresa de PDF més gran del món està guanyant terreny amb col·laboracions fortes amb empreses, com Google, Amazon i Microsoft..

Amb l’objectiu de servir als usuaris finals, desenvolupadors i organitzacions empresarials, Foxit Software proporciona programes per crear, editar i gestionar els documents digitals. Els productes de l’empresa van des d’un lector de PDF gratuït fins a programes de servidor i kits de desenvolupament de programari o SDK.

La gamma de recursos ha contribuït a la reputació de Foxit de proporcionar una funcionalitat i un rendiment robusts en una interfície eficient i fàcil d’utilitzar, segons el vicepresident de Màrqueting, Frank Kettenstock. Les solucions apel·len a grans empreses que busquen integrar la tecnologia Foxit en els seus productes.

“Des de companyies molt petites que desenvolupen aplicacions per a dispositius mòbils fins a algunes de les marques més conegudes del món, moltes organitzacions incorporen la nostra tecnologia SDK als seus productes”, va dir. “Molta gent no ens ha sentit a parlar, però probablement més de mil milions de persones han utilitzat la nostra tecnologia d’alguna forma.”

Els programes Foxit afegeixen funcionalitat a aplicacions de tercers

Foxit atrau molts dels seus principals clients mitjançant la concessió de llicències de tecnologies a tercers desenvolupadors d’aplicacions i fabricants de dispositius. Google, per exemple, utilitza programes Foxit per a suport PDF en Chrome, Gmail i els projectes de codi obert d’Android i Chromium..

Col·lecció de logotips dels socis Foxit

Diverses marques populars utilitzen eines Foxit per integrar funcions de gestió i lectura de PDF en els seus productes.

Altres clients importants són Evernote, NASDAQ i Amazon, que desplega Foxit per als dispositius Kindle de l’empresa..

“Aquestes empreses donen suport a milions i milions de tot tipus de fitxers PDF”, va dir Frank. “Ells ens trien per la nostra robustesa i per com podem gestionar tots aquests casos de vora”.

Foxit va obtenir els seus primers ingressos mitjançant la llicència d’un kit de desenvolupament de programari. L’API de baix nivell permet als desenvolupadors construir funcionalitats avançades de visualització i edició de PDF en programari multiplataforma. L’empresa també ofereix SDKs i kits de desenvolupament ràpid per a aplicacions web i mòbils, juntament amb eines específicament per a ActiveX i .NET.

Les solucions a escala empresarial automatitzen els processos i protegeixen les dades

Per a empreses de gran escala que reben cada dia centenars o milers de documents, Foxit ofereix software de servidor per automatitzar la gestió de PDF. Sovint, segons Frank, aquestes empreses necessiten escanejar còpies impreses de documents o rebre fitxers d’imatges a través del seu servidor de fax.

El servidor Rendition de Foxit s’integra a la infraestructura de l’empresa per convertir els fitxers d’imatge a PDF i executar-los a través d’un sistema de reconeixement òptic de caràcters, que reconeix el text i fa que els documents es puguin cercar.

“Aquests fitxers d’imatge ocupen una gran quantitat d’espai de disc”, va dir Frank. “És car, i és difícil compartir-los. Tenim algunes de les millors compressions de fitxers i fem que aquests documents siguin molt més útils. “

Aplicacions de productivitat Ajuda que els usuaris finals interactuin amb els PDF

Segons Frank, la part més gran del negoci de Foxit es centra en la productivitat dels usuaris finals.

“Estem veient molta innovació en aquest espai”, va dir. “Aquí tenim serveis web, aplicacions mòbils i programes d’escriptori que ajuden els treballadors del coneixement que produeixen documents i informació d’autor, així com els que consumeixen els documents.”

1. PhantomPDF: crea, revisa, edita i gestiona amb l’editor Premium

Més enllà de les capacitats d’edició regulars, Foxit va afegir eines de disseny i maquetació al seu editor PDF premium, PhantomPDF. Modelat per competir amb – i millor – amb Adobe Acrobat, Frank va dir que el valor afegit racionalitza el flux de treball d’una organització o d’un usuari..

“La majoria de documents viuen i s’actualitzen tot el temps”, va dir. “Ara podeu fer-ho bé en el PDF, sense haver de passar per tot tipus de passos i programari amb processament de text, edició i dissenys. Amb PhantomPDF, no haureu de fer tots aquests passos i involucrar tanta gent. “

2. Foxit Reader: Free Reader envia potència en una petjada petita

L’alternativa gratuïta de l’empresa a Adobe Reader, Foxit Reader, compta amb prop de 450 milions de descàrregues. La interfície familiar i fàcil d’utilitzar es basa en Microsoft Office i el programa permet als usuaris crear PDFs des de diverses fonts, proporcionar comentaris i idees, juntament amb compartir fitxers a través de diverses plataformes en núvol..

Captures de pantalla de Foxit Reader

Foxit Reader i PhantomPDF semblen similars als programes de Microsoft Office, proporcionant una interfície familiar.

“Una part de la nostra tracció és aquesta robustesa, on obrirem tots aquests PDF en un programa molt petit i molt ràpid”, va dir Frank. “És, sens dubte, el lector de PDF més ric en funcions del negoci. Tens molts de franc. “

3. MobilePDF: comparteix documents des de qualsevol lloc

Per als usuaris finals que es mouen freqüentment, el MobilePDF de Foxit està disponible per a dispositius Android, iOS i Windows. L’aplicació funciona de manera similar a Foxit Reader, permetent als usuaris proporcionar comentaris mitjançant eines d’anotació i compartir fitxers a través de proveïdors de núvol, inclosos Google Drive, Dropbox i OneDrive.

“És el mateix codi base, que va a tot arreu i ens ajuda a ser més eficients”, va dir Frank. “Si realitzem una millora en una plataforma, està fixat en tots els productes, ja sigui un servidor Linux, un escriptori Windows o un dispositiu mòbil iOS o Android”.

ConnectedPDF ™ de nova generació proporciona als usuaris un major control

L’any passat, Foxit va estrenar el que l’empresa considera tecnologia revolucionària per a la gestió de PDF, va dir Frank. ConnectedPDF coordina els membres de l’equip que col·laboren en un document protegint de forma segura el PDF.

“És una cruïlla entre una solució de seguretat de gestió de drets d’informació i un sistema de gestió de continguts, però és molt més barat i fàcil de tractar i gestionar”, va dir Frank..

Captura de pantalla de ConnectedPDF

ConnectedPDF proporciona als usuaris un major control sobre la distribució de documents confidencials o confidencials.

Els usuaris poden assignar drets d’accés i fer un seguiment de qui ha obert o modificat el document. ConnectedPDF pot alertar els equips sobre versions actualitzades del PDF, a més de fer disponibles les versions anteriors a petició.

Les funcionalitats, integrades amb PhantomPDF, Foxit Reader i MobilePDF, també permeten als administradors revocar l’accés a un PDF, fins i tot si el document es desa en un ordinador o dispositiu personal..

“Aquesta és la realitat del món actual”, va dir Frank. “Els fitxers es descarreguen i es distribueixen, però encara heu de controlar l’accés a ells. Aquesta és una manera diferent de mirar la seguretat, que creiem que és més rellevant per al món modern i la manera de compartir informació. “

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me