Com Autodesk reimagina el futur de fer coses amb programari específic per a la indústria per a AEC, fabricació i entreteniment

TL; DR: Des de fa temps desenvolupador d’innovadors programes de disseny que permeten als dissenyadors, enginyers i artistes digitals fer més coses, les suites de programari Autodesk són les eines essencials dels professionals dels camps de l’arquitectura, l’enginyeria, la construcció, la fabricació i els mitjans de comunicació i l’entreteniment. La companyia compta amb un estable massiu de més de 50 programes que ajuden els dissenyadors i constructors del món a fer el seu treball de manera creativa, eficaç, sostenible i col·laborativa. Programes com les aplicacions BIM i AutoCAD com Revit aporten idees al terreny de la possibilitat, ja siguin pel·lícules, jocs, edificis o objectes impresos en 3D. Sigui quina sigui la seva necessitat de disseny, animació, planificació o construcció, Autodesk disposa de les eines per garantir el treball.

Conegut per l’experiència en el camp del disseny que va començar amb el canvi de jocs dels anys 1980, AutoCAD, des d’aleshores, Autodesk ha dissenyat una línia de productes per a satisfer les necessitats de diverses indústries, com ara arquitectura, enginyeria, construcció, fabricació, animació digital i disseny de jocs..

Les eines de disseny d’Autodesk s’utilitzen diàriament en els principals projectes del món i han ajudat els enginyers a construir la torre de la llibertat de Nova York, la torre de Xangai i el pont de la badia de San Francisco. Les empreses de fabricació utilitzen els productes d’Autodesk per racionalitzar el cicle de vida del desenvolupament i iterar els nous dissenys més ràpidament.

El programari de la companyia també és un dels fonaments de les indústries de mitjans i entreteniment. Els programes, com 3ds Max, proporcionen una plataforma perquè els dissenyadors i animadors col·laboren alhora que creen entorns i entorns realment detallats i realistes. El seu ús popular es demostra en jocs d’èxit com “Assassin’s Creed” i “The Elder Scrolls V: Skyrim”. Autodesk 3ds Max també ha estat utilitzat en l’elaboració d’una gran varietat de llargmetratges impressionants com “Mad Max: Fury Road” i “Hellboy”.

Amb un focus en la innovació i la sostenibilitat constants, Autodesk és clarament una empresa orientada al futur. La impressionant varietat de programari que Autodesk aporta a la taula crea des de fa més de 35 anys un canvi real i positiu al món.

Els edificis i les infraestructures són més segures i rendibles. Els fabricants de vehicles poden avançar de manera proactiva els modes de transport. Els defensors de l’energia alternativa poden dissenyar els molins i turbines de vent més segurs i efectius. Els animadors i dissenyadors de jocs poden crear mons inspiradors als quals el públic pugui escapar.

El compromís d’Autodesk amb el futur es fa evident amb la distribució per part de l’empresa de versions acadèmiques gratuïtes de programari de disseny, que permeten als estudiants seguir els seus somnis, afavorint així una nova generació de disseny orientat al futur. Al cap i a la fi, tothom guanya amb un millor disseny.

BIM connecta equips en arquitectura, enginyeria i construcció

Segons un llibre electrònic d’Autodesk, el 30% del cost de la construcció és una reelaboració. La necessitat de redisseny i reconstrucció costosos es pot reduir o fins i tot eliminar totalment amb l’ajuda d’una implementació proactiva del disseny.

BIM, o Building Information Modeling, proporciona als professionals la possibilitat de planificar i dissenyar edificis i infraestructures. Els dissenys es poden actualitzar segons els estàndards canviants i les regulacions de la indústria o es poden revisar per millorar l’eficiència.

LMN Architects de Seattle utilitza BIM per dissenyar edificis de manera més ràpida i intel·ligent. Els arquitectes col·laboren amb contractistes i fabricants per aconseguir els millors dissenys possibles, utilitzant materials i tècniques adequades.

Els models i simulacions BIM permeten a LMN Architects avaluar ràpidament els dissenys de prototips sense la necessitat de construir models de prova física. Això equival a estalvi de temps, però també a descomptes profunds en costos de manteniment i operacions i operacions més suaus.

Els millors dissenys realitzats amb més rapidesa donen a les empreses AEC (arquitectura, enginyeria i construcció), com LMN i socis, una avantatge sobre els competidors que no tenen tecnologies tan avançades com Autodesk.

Inventor i AutoCAD porten a la vida productes i idees

Amb solucions com Inventor i AutoCAD, Autodesk ajuda a donar vida a les idees de productes físics. Inventor permet a l’usuari triar entre diverses opcions de modelatge i configuracions automatitzades i importar i exportar fàcilment dades de qualsevol altre programa CAD 3D.

La col·lecció de disseny de productes d’Autodesk inclou Inventor Professional, AutoCAD Electrical, AutoCAD Mechanical, Fusion 360, 3ds Max i altres serveis de disseny. Aquests programes CAD 3D, juntament amb programes de disseny generatiu emergents, creen variacions de disseny dins de limitacions preestablertes mitjançant l’ús d’algoritmes. Els dissenys resultants inspiren els usuaris amb idees que potser no han pensat pel seu compte.

Aquestes idees no només es manifesten en un mitjà artístic, sinó que també es poden introduir al món físic mitjançant diverses formes de fabricació.

La impressió 3D és generalment rendible i és un mitjà de producció únic. Es pot fabricar un nombre infinit de còpies a partir d’un model i no cal que els motlles i els equips s’actualitzin o s’afegeixin per a cada disseny nou, lleugerament diferent.

Es pot fer un motlle digital dins d’un programa i després imprimir-lo des de zero. La suite coneguda com Inside Medical és especialment útil pel potencial de imprimir teixits i implants d’òrgans en 3D: literalment, es dóna vida al producte dissenyat per Autodesk.

Eines d’animació 3D que fan màgics els videojocs i els videojocs

Els productes d’Autodesk s’han utilitzat per a la producció de molts jocs i pel·lícules més importants. Programes com 3ds Max i Maya són els responsables de l’animació fluida i les textures realistes que es troben en jocs d’èxit com “Uncharted” i “Grand Theft Auto”.

Una de les pel·lícules amb més reconeixement de tots els temps, el “Avatar” de James Cameron, elogiat més pels seus impressionants visuals, va ser creat amb l’ajuda de 3ds Max.

3ds Max és tan àmpliament utilitzat per les seves característiques i fortaleses exclusives. Els dissenyadors i els cinematògrafs de jocs estan atrets per la seva implementació de seqüenciació de càmeres, esquelet de voxel, controladors d’animació i població, entre moltes altres funcions imprescindibles per a l’animació professional de cinema i jocs..

Les dades del núvol de punts es poden utilitzar per crear models a l’espai 3D, afegir efectes de ombra i pell a objectes fàcilment i ajudar els usuaris a explicar una història més convincent mitjançant l’animació i els controls de la càmera. La propagació de multitud omple l’espai de fons negatiu per fer que les escenes siguin més realistes. Aquest realisme, al seu torn, dóna vida a les pel·lícules i als videojocs.

Un compromís amb la innovació i la sostenibilitat impulsa Autodesk

Autodesk es compromet a “el futur de fer coses”. La plantilla de treball ràpid i distribuït mundialment actual necessita eines tan innovadores com per a innovar-les. Les demandes canvien ràpidament i s’han de satisfer amb nous dissenys racionalitzats. Els dissenyadors poden col·laborar per trobar les millors solucions amb l’ajuda del programari d’Autodesk i les millores freqüents del producte.

I Autodesk pren “el futur de fer coses” més enllà del desenvolupament constant de programari preparat per a desafiaments. L’empresa s’adona que els recursos de la Terra són limitats i ha ajustat els seus negocis en conseqüència. Autodesk ha aconseguit un 100% d’energia renovable reduint el consum d’energia mitjançant la implementació de serveis en núvol que s’executen amb maquinari verd. Autodesk també proporciona eines i finançament de projectes ecològics per ajudar altres empreses a assolir la sostenibilitat. Segons paraules de la companyia, Autodesk “crea programari que ajuda a la gent a imaginar, dissenyar i crear un món millor”.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me