Com ajuda ViaWest a les empreses a garantir una alta disponibilitat, gestió de seguretat i saldo dels costos amb 30 centres de dades i serveis informàtics híbrids

TL; DR: Si la vostra empresa ha de millorar l’escalabilitat, la fiabilitat i la seguretat de la seva infraestructura, les solucions informàtiques híbrides altament especialitzades de ViaWest podrien ser exactament el que estàs buscant. La vasta xarxa de centres de dades de la companyia a Amèrica del Nord proporciona serveis de col·locació, emmagatzematge en núvol i migració, recuperació de desastres i serveis de seguretat que treballen amb l’objectiu de maximitzar el temps de vida dels clients. Amb una base de talent que entén el ritme en què les empreses modernes han d’abordar la tecnologia, ViaWest proporciona una gestió informàtica eficaç amb una filosofia “sempre en marxa”..

El 2013, Colorado es va fer àmpliament conegut com un centre tecnològic animat i va atreure les empreses lluny en cotxes des de Silicon Valley de Califòrnia. Hitachi Data Systems (HDS) es va adonar ràpidament d’aquesta tendència i va fer el pas a les muntanyes.

A causa del baix risc de desastres naturals, com els terratrèmols, juntament amb una profunda piscina de talent des de la qual dibuixar, HDS va veure Colorado com una destinació ideal per construir la seva infraestructura de centres de dades. I la companyia va trobar el soci perfecte a ViaWest i els seus més de 140.000 peus quadrats de sòl elevat.

ViaWest va oferir serveis de col·locació i xarxa HDS, optimització d’espai i potència i una ubicació ideal per a sòls on l’empresa podia mostrar logotips i destacar la seva cartera als clients potencials. La solució de ViaWest va permetre a HDS consolidar la seva petjada de 10.000 a 3.600 peus quadrats, augmentar la densitat a 700 Watts per peu quadrat i reduir el PUE a 1,3..

“Amb aquesta nova instal·lació, no només realitzem la nostra promesa expandint-nos al mercat de Denver, sinó que també estem construint un centre de dades d’última generació molt potent, tant visual com tecnològic”, va dir Roger Hughes , Vicepresident de HDS de lliurament de serveis globals de TI.

Foto del centre de dades de ViaWest's Denver

El centre de dades de ViaWest a Denver és una de les 30 instal·lacions repartides per Amèrica del Nord que ofereix solucions informàtiques híbrides.

Jason Carolan, cap de serveis del núvol de ViaWest, ens va dir que la seva companyia està formada per un equip d’experts en informàtica i infraestructures de 30 centres de dades que ofereixen solucions d’emmagatzematge en núvol, serveis de seguretat i consulta de colocació i hiperscalació. Igual que altres empreses que busquen escalar, HDS es va beneficiar de l’enfocament centrat en el client de ViaWest que proporcionava un temps ràpid al mercat i monitoratge continuat i en temps real..

Amb una base de clients que construeix aplicacions híbrides que viuen simultàniament en molts llocs diferents, Jason va assenyalar que ViaWest està ajudant les empreses a millorar la connectivitat.

“Els nostres clients estan construint les seves bases de dades transaccionals en disc dur a les nostres instal·lacions, ja sigui de col·locació o de núvol, i ho augmenten amb les analítiques de dades”, va dir. “També podrien estar asseguts al núvol d’alta gamma. Tot això ha de treballar junts perquè els nostres clients puguin gestionar de forma efectiva els seus negocis. “

Segons Jason, el conductor número 1 que ajuda a ViaWest a aconseguir això per als seus clients és un equip que entén el clip en què les empreses modernes s’han d’adaptar a les tecnologies canviants i una suite completa de solucions informàtiques híbrides..

Optimització de la connectivitat entre centres de dades, núvols i hiperscalers

Cloud Connect és una de les moltes ofertes de ViaWest que enllacen dades a diversos canals. Ideal per a la migració de dades, la recuperació de desastres i la preparació de sistemes per a aplicacions d’alt rendiment, es pot establir connectivitat mitjançant xarxes VPN IP, xarxes Ethernet i connexió creuada virtual en centres de col·locació..

“La introducció del nostre producte Cloud Connect ens ha permès optimitzar la connectivitat entre els nostres centres de dades i núvols amb hiperscalers com Amazon”, va dir Jason..

Cloud Connect proporciona una redundància integrada per a una major fiabilitat i un funcionament constant, a més de connectivitat amb núvols públics com AWS (Amazon Web Services) i ExpressRoute per a una migració de dades còmoda. Les plataformes de núvol de ViaWest ajuden a reduir el temps necessari per crear i desplegar nous productes, i els experts en núvol de la companyia personalitzen l’entorn del núvol allotjat a les necessitats específiques del client..

Per AWS, ViaWest ofereix serveis gestionats com ara disseny consultiu, còpies de seguretat automatitzades i suport i planificació proactius. La col·locació: l’ús d’un espai del centre de dades per emmagatzemar la infraestructura d’un client, proporciona un mitjà segur d’escalabilitat. Armar amb la protecció en xarxa DDoS en capes, enginyers en el lloc i mans remotes, els centres de dades de ViaWest garanteixen un temps de vida 100%.

Utilitzant ViaWest per unificar núvols, hiperscalers i centres de dades, les empreses experimenten un funcionament òptim amb zero temps d’inactivitat..

“Si publiqueu aplicacions al nostre núvol, us podem oferir un panell de vidre per assegurar-vos que les vostres aplicacions estiguin en funcionament, no importa on estiguin”, va dir Jason..

Protecció dels actius mitjançant DevOps segurs i recuperació de desastres

No és cap secret que les pèrdues financeres causades pels temps d’inici poden ser devastadores per a les empreses. I mai no es pot menystenir la necessitat de seguretat.

Per sort, ViaWest ofereix una recuperació de desastres ràpida i assequible. Secure DevOps és la unificació de la filosofia de ViaWest sobre la gestió del desenvolupament, les operacions informàtiques i la seguretat de la informació mitjançant una integració estreta. La companyia ajuda els clients a complir els estàndards de seguretat, salut i privadesa en evolució amb la seva solució informàtica híbrida que compleix els requisits HIPAA i PCI.

“La seguretat és molt important”, va dir Jason. “El repte amb molta automatització és que estigui a un clic de publicar totes les dades en algun lloc on no ho voldríeu”.

Collage d'una tempesta, un servidor i el logotip de recuperació de bolquers de ViaWest

ViaWest ofereix un servei de recuperació de desastres que ofereix a Busniess tranquil·litat que les seves dades siguin segures..

El núvol informàtic híbrid està equipat amb el ViaWest Managed Security Suite, que incorpora diverses capes de seguretat. Aquest enfocament de defensa en profunditat és més fiable que la seguretat informàtica tradicional ja que opera a diverses plataformes. La suite de seguretat de ViaWest inclou seguretat de bases de dades en forma de certificats SSL, exploració d’aplicacions, xifrat de còpia de seguretat, actualitzacions automatitzades de polítiques i tallafoc d’aplicacions web (WAF). Per a la xarxa en general, ViaWest ofereix un escaneig de vulnerabilitat juntament amb protecció contra programari maliciós, filtratge de reputació IP, supervisió d’instal·lacions i autenticació de dos factors. Les proves de vulnerabilitat comporten proves de penetració des de la perspectiva de fonts malintencionades.

A banda de l’evident benefici de temps d’inauguració reduïts o fins i tot eliminats, la preparació dels escenaris pitjors d’un pla de recuperació de desastres és de vital importància. Entre l’enfortiment de la vulnerabilitat, el compliment de la seguretat i les còpies de seguretat xifrades, ViaWest assegura que les dades sempre són accessibles.

“Un bon 60% al 70% dels nostres clients veuen la seguretat com la primera cosa que els manté a la nit”, va dir Jason. “I això va de la mà de la recuperació de desastres”.

Una base de talents que entén la velocitat en moviment de la tecnologia

Segons Jason, el petit equip però eficaç de ViaWest és el principal motor del seu èxit. Moltes de les ofertes de ViaWest tenen forma de serveis de consulta i de suport, per tant, la necessitat de tenir un conjunt d’experts ben informat.

Proporcionant una “incubadora de talent”, segons va dir Jason, l’equip de ViaWest abasta actualment una mica més de 600 empleats en 30 centres de dades repartits per Amèrica del Nord.

“Som essencialment una incubadora de talent”, va dir Jason. “Tenim equips concentrats a Colorado, Pennsilvània i Utah, i també hi ha un grup reduït a Oregon”.

Collage de membres de l'equip de Jason Carolan i ViaWest

Jason Carolan, cap de servei de núvols de ViaWest, ens ha explicat com l’equip ViaWest impulsa l’èxit de l’empresa.

ViaWest perpetua una cultura de la força de treball on els equips de seguretat treballen amb experts de la indústria per aconseguir allò que Jason va anomenar una massa crítica que aconsegueix la sostenibilitat.

Hitachi Data Systems va optar per ubicar-se a la regió de Colorado no només per la seva ubicació estratègica. L’àrea de Denver també és un centre de creixement ràpid per a una mà d’obra altament educada. La metodologia de ViaWest per contractar el talent és que els equips es concentren a prop dels centres de dades.

“Volem que la nostra gent estigui a prop de les nostres instal·lacions”, va dir Jason. “Ajuda a fer la feina i a mantenir les instal·lacions. Estem molt atents a l’adquisició de talent. “

Com que molts d’aquests equips treballen de forma remota, són capaços de complementar els treballadors locals proporcionant suport a les zones horàries.

Evolucions de solucions per continuar amb una filosofia “Sempre encesa”

La combinació d’obra de treball local i remota és una solució de la filosofia “sempre en funcionament” de ViaWest que Hitachi Data Systems va trobar valuosa. Va permetre a ViaWest proporcionar consultes, executar programes de seguretat i solucionar problemes de HDS durant tot el dia.

“Ha estat a la cultura des del primer dia”, va dir Jason.

ViaWest sap que les empreses necessiten sistemes que funcionin contínuament i la companyia ha estat evolucionant activament les seves solucions i creixent la seva base de talent per seguir amb aquesta demanda. Segons Jason, els plans de futur de ViaWest consisteixen en mantenir-se al corrent dels estàndards en evolució de la mateixa manera que ho fan els clients, integrant noves API i mirant les noves funcions que presenten els grans hiperscalers..

“De vegades tenim clients que volen mantenir-se estàtics i no canviar tant”, va dir Jason. “En realitat això contraresta a tenir una bona seguretat, per la qual cosa es tracta de tractar d’educar-los”.

L’objectiu de ViaWest és crear habitatges segurs per a les dades i proporcionar als clients tranquil·litat mitjançant un servei excepcional. ViaWest compta amb una base de talent concentrada d’experts en TI, nombrosos centres de dades distribuïts i solucions de seguretat àmplies, ViaWest combina els seus clients amb les eines necessàries per seguir funcionant.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me