CloudSigma: proporciona entorns de núvol flexibles i definits pel client amb un enfocament de preus transparents basat en el consum

TL; DR: Els clients que desitgin desviar-se dels plans d’allotjament amb galetes de tall amb recursos agrupats i preus predeterminats potser voldrien consultar les solucions personalitzables d’Infraestructura com a servei de CloudSigma, que inclouen servidors de núvols flexibles i d’alt rendiment. La companyia permet als usuaris obtenir el control dels seus entorns al núvol mitjançant recursos no agrupats, un model de preus basat en el consum i una selecció de centres de dades que abasten el món. Amb una metodologia àgil i plans per a una nova expansió basada en les necessitats del client, CloudSigma continua creant oportunitats per a clients a tot el món.

Cada vegada que menja a una sub-botiga, el meu amic diu que sent com si estigués enganyat. Una subjecció mitjana del seu conjunt sandvitx favorit costa uns 7 dòlars, que cobreix pa, carn, formatge, salsa i totes les verdures que un pugui desitjar. Malauradament, només li agrada el pa i el pernil, i normalment acaba la meitat del seu sandvitx.

Si els subprezos tinguessin un preu basat en el consum, el meu amic que no tenia avantatge tindria molts diners a la butxaca. Però, si bé és més selectiva que la majoria, no està sola quan es tracta del seu desig de preus basats en l’ús. El 2009, per exemple, Robert Jenkins i Patrick Bailie estaven treballant en un projecte de tecnologia quan es van trobar ansiosos d’una solució en núvol amb preus flexibles.

“No volien estar lligats a les solucions en núvol disponibles en aquest moment al mercat, però no hi havia altres opcions que s’adaptessin a les seves necessitats”, va dir Vanya Nikova, responsable de desenvolupament de clients de CloudSigma. “Així que van dir:” D’acord, oferim un servei en núvol amb un model de preus el més proper a la facturació d’utilitat “.”

Foto de Vanya Nikova, responsable de desenvolupament de clients de CloudSigma i logotip de l'empresa

El responsable de desenvolupament de clients, Vanya Nikova, va dir que CloudSigma va ser fundada per oferir solucions en núvol flexibles.

Posteriorment, el pare va crear una pila de núvols centrada en preus i recursos flexibles, i va néixer CloudSigma. En l’actualitat, la companyia ofereix entorns de núvols personalitzables d’alt rendiment amb preus transparents basats en CPU, RAM, emmagatzematge i ús de dades..

“Els nostres clients poden configurar les mides, les unitats i la infraestructura del servidor com vulguin”, va dir Vanya. “La capacitat de definir la seva infraestructura és la primera raó per la qual els clients trien CloudSigma.”

Aconseguir un major control mitjançant recursos personalitzables no agrupats

La base de clients de CloudSigma gestiona la gamma, des de empreses mitjanes fins a organitzacions intergovernamentals com l’Agència Espacial Europea. Vanya ens ha explicat que la companyia també dóna servei a uns quants clients de la indústria de la tecnologia.

“La gent en l’àmbit tecnològic acostuma a apreciar la nostra plataforma intuïtiva i fàcil d’utilitzar”, va dir Vanya. “Alguns dels clients amb els quals treballem ofereixen diverses solucions de programari com a servei que han de ser accessibles des de tot el món i, per tant, necessiten una connectivitat fiable a través del núvol.”

Banner que mostra la flexibilitat de CloudSigma

CloudSigma té l’objectiu de posar el control de la mà dels seus clients amb un dimensionament del servidor flexible i preus basats en el consum.

Vanya va dir que les empreses d’analítica de dades formen un altre grup principal de clients. “Per gestionar grans dades cal tenir molta potència de càlcul i en això som especialistes”, va dir Vanya. “Hem detectat que molts clients que carreguen càrregues de dades de dades creuen que treballen amb CloudSigma a causa del rendiment, així com a la falta de mides de servidor fixes, que condueixen a una millor eficiència del cost.”

Quan CloudSigma afirma oferir als clients un control i una flexibilitat complets sobre els seus entorns de núvols, ho vol dir. Juntament amb la mida del servidor flexible, els usuaris poden executar qualsevol sistema operatiu sense modificar i triar entre durades de compra d’una hora, un mes, un any i tres anys. De forma alternativa, els clients poden aprofitar el sistema de facturació automàtic de l’empresa, que comprova l’ús cada cinc minuts i crea càrrecs en conseqüència.

En lloc dels plans típics i envasats prèviament, la calculadora d’infraestructura de núvol personalitzada de l’empresa permet als usuaris definir recursos de càlcul com CPU, RAM, emmagatzematge SSD i transferència de dades fins a la gigabyte. Tot i això, tots els comptes inclouen 1 GB de memòria RAM, 50 GB SSD i transferència de dades de 5 TB al mes de forma gratuïta.

Una infraestructura global robusta creada mitjançant col·laboracions estratègiques

Segons Vanya, les associacions estratègiques de CloudSigma amb proveïdors de centres de dades dels EUA, Europa, Orient Mitjà i Austràlia permeten a la companyia oferir solucions d’infraestructura de núvol global segura i fiable amb una excel·lent connectivitat..

“Vam començar com a proveïdor de núvols tradicionals”, va dir Vanya. “Escolliríem un centre de dades, comprar el nostre propi equip, allotjar-lo allà i instal·lar la nostra pròpia pila de núvols, però ens vam traslladar a un model de núvol com a servei que ens va permetre créixer a través de col·laboracions amb proveïdors locals de centres de dades gestionats. els proveïdors i els operadors de telecomunicacions amb els seus propis centres de dades. “

CloudSigma funciona amb diversos proveïdors d’infraestructura de nivell III en algunes ubicacions interessants, com ara la seva instal·lació Honolulu, que ofereix una opció de núvol de baixa latència per a l’estat de Hawaii. La companyia també ofereix ubicacions dobles que abasten la costa est i oest d’Austràlia que milloren l’equilibri geogràfic de la càrrega, el rendiment de latència i la redundància de dades. També s’estan desenvolupant plans per ampliar la seva petjada global de CloudSigma al mercat neozelandès l’any vinent.

Mapa del centre de dades de CloudSigma

Les associacions amb proveïdors de centres de dades a tot el món permeten a l’empresa oferir solucions d’infraestructura global.

“Això ens permet accedir al coneixement local a través de socis en aquests mercats, per exemple, a Honolulu, on no tenim coneixement local, i el mateix amb l’Aràbia Saudita, la nostra ubicació més recent”, va dir Vanya. “Confiem en els seus coneixements i coneixements com a braços estesos de CloudSigma a les nostres diferents regions”.

Vanya va dir que és un acord guanyar-guanyar, que permet a les instal·lacions locals una oportunitat d’ampliar les seves ofertes de serveis alhora que proporciona a CloudSigma un abast ampliat. Les col·laboracions també proporcionen a CloudSigma la possibilitat d’incrementar beneficis. “És difícil créixer en un mercat competitiu si ens basem en les nostres capacitats soles”, va dir Vanya. “Un cop vam començar a treballar amb els socis del centre de dades, vam començar a créixer a un ritme molt ràpid”.

Una metodologia àgil que ajuda tant el desenvolupament com el servei al client

Si bé l’objectiu a llarg termini de CloudSigma és assenyalar anualment els possibles esforços de desenvolupament de productes, l’empresa també es basa en una metodologia àgil per fer ajustaments a curt termini basats en la retroalimentació dels clients i els canvis del mercat..

Vanya ens ha explicat que el mètode en què es basen es diu Scrum, un marc de desenvolupament àgil que divideix el temps en “sprints” o períodes quinzenals que s’utilitzen per inspeccionar feedback i adaptar-se en conseqüència..

“Cada dues setmanes el nostre equip es reuneix per definir el nostre camí cap a endavant i també revisar les dues setmanes anteriors”, va dir Vanya. “Basem el nostre pipeline de producte en enquestes a clients, tendències generals del mercat i comentaris dels nostres socis del centre de dades”, va dir.

Gràfic que representa una metodologia àgil

CloudSigma informa el desenvolupament del producte mitjançant revisions quinzenals de comentaris del client i tendències del mercat.

Un exemple d’adaptabilitat de l’empresa és la seva experiència amb el Centre Europeu de Previsions Meteorològiques de Mitja Distància (ECMWF), un institut de recerca meteorològica que acull una de les instal·lacions de supercomputadors més grans i arxius de dades meteorològiques existents. Més concretament, l’ECMWF ofereix un catàleg de dades de previsió disponibles per a compra per empreses de tot el món.

“Necessitaven enviar grans quantitats de dades meteorològiques a alguns dels seus clients, però no ho podien fer a través d’Internet habitual a causa de limitacions de velocitat”, va dir Vanya. “Com que el ECMWF és una institució pública, vam contactar a la xarxa GÉANT, que proporciona una connexió altament fiable i segura entre universitats i institucions de recerca a Europa”.

En només dues setmanes, CloudSigma va establir connectivitat entre la seva pròpia xarxa i Janet per satisfer les necessitats del ECMWF. “És una cosa que altres proveïdors de núvols, menys àgils, poden no poder lliurar en tan breus períodes de temps”, va dir Vanya.

Properament: Serveis d’expansió i recuperació de desastres del centre de dades

Per ampliar encara més el seu abast, CloudSigma es col·laborarà amb instal·lacions addicionals del centre de dades en un futur proper. “Estem desitjant obrir un parell de noves ubicacions a Àsia i una a Japó a finals d’aquest any, així com unes quantes més l’any que ve”, va dir Vanya.

En termes de desenvolupament de productes, la companyia ha llançat una funcionalitat de recuperació de desastres a les Filipines i l’Aràbia Saudita que preveu posar a disposició a totes les ubicacions del centre de dades fins a finals d’any..

“Això és una cosa que permetrà als nostres clients operar en escenaris d’alta disponibilitat”, va dir Vanya. “També crearà possibilitats perquè els clients que tinguin por o potser no els permeti tenir la seva ubicació principal al núvol a causa de lleis o polítiques internes.”

Amb la recuperació de desastres, Vanya ens va dir que aquests clients podrien substituir el núvol com a opció de migració.

“Aquesta és una característica excel·lent perquè bàsicament funciona com a hipervisor independent i es pot aplicar per a tots els sistemes operatius i aplicacions”, va dir. “Estem molt entusiasmats amb això perquè és un tema en el qual hem treballat durant molt de temps. Al final de l’any, publicarem molts seminaris al voltant d’aquesta funció. “

Per als clients que busquen una solució en núvol flexible, aquesta nova oferta proporcionarà una altra opció personalitzable. Si hi hagués botigues sandvitxeria, ens situaríem.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me