Cenmax: una solució d’allotjament assequible i segura que ofereix un desplegament ràpid i un suport robust per als empresaris indis

TL; DR: Després de treballar durant anys a la indústria d’hostalatge i haver estat testimoni dels reptes que els empresaris indis van enfrontar, Kavin Raj va fundar Cenmax per ajudar les empreses a créixer i prosperar en línia. Va construir l’empresa sobre tres valors bàsics: un excel·lent servei d’atenció al client, una assequibilitat i una seguretat de primera qualitat. Les seves opcions d’allotjament rendibles proporcionen noves oportunitats de creixement a les empreses que operen amb recursos limitats. I els productes de seguretat de Cenmax ofereixen tranquil·litat per als comerços electrònics, per petit que sigui.

Mentre que Kavin Raj ha treballat per a molts proveïdors d’allotjament al llarg dels anys, mai no va estar completament satisfet amb el que la indústria va oferir a les petites empreses: volia trobar alguna cosa millor. Aquest desig el va portar a llançar la seva pròpia empresa destinada a fomentar emprenedors i startups per construir i fer créixer els seus negocis en línia.

Així va néixer Cenmax i, com la majoria dels clients que serveix avui, va començar amb un enfocament mesurat. Inicialment, la companyia es va centrar en un servei a demanda (seguretat) abans d’expandir els seus serveis a hosting.

“Quan Cenmax va començar, només vam proporcionar uns quants serveis i no vam oferir allotjament. En aquell moment, les empreses en línia tenien una sèrie de amenaces de seguretat imperioses, de manera que vam dissenyar eines per resoldre aquests problemes ”, va dir Kavin. “Però, al cap d’un any de llançar l’empresa, ens vam adonar que podríem fer més. Va ser quan vam convertir-nos en host web ”.

Actualment, la seva empresa ofereix una varietat de solucions d’allotjament adaptades a empreses del mercat de comerç indi que poden beneficiar-se d’un abast global. Tant si els clients necessiten allotjament bàsic compartit, solucions de servidor virtual i dedicat, o un núvol privat, poden trobar la solució adequada a la línia de productes de qualitat de Cenmax..

Captura de pantalla de la pàgina principal de Cenmax

Cenmax ofereix a les empreses hosting d’allotjament d’altes prestacions a un preu assequible.

“Tenim tres centres de dades a l’Índia i també estem fent escala a tot el món. Els nostres servidors es troben a 10 països i a quatre continents: Amèrica del Nord, Europa, Austràlia i Àsia “, va dir Kavin. “Ara mateix, tenim 16 ubicacions totals. Volem ser una empresa realment global. Es triga un temps, però hi arribem, i els nostres clients ho agraeixen. ”

I Cenmax està entusiasmat per continuar amb la seva expansió. Kavin i el seu equip ja han construït una infraestructura que permet als clients accedir a centenars de servidors gairebé de manera instantània (i a milers de servidors en qüestió de dies) i està llançant aquest servei a tot el món.

Aquest tipus de flexibilitat és inestimable per a les empreses en línia, independentment de si han establert empreses a Europa o estan creixent ràpidament a l’Índia..

Com els valors principals de Cenmax ajuden els clients a tenir èxit

Una part de la raó per la qual Kavin va iniciar Cenmax és que creu que té una bona comprensió de les necessitats dels usuaris.

“La majoria dels clients d’allotjament es preocupen principalment de la seguretat i el suport. Tot i que això és molt cert amb els clients empresarials que són la columna vertebral de la nostra empresa, també és cert per a les petites i mitjanes empreses que atenem “, va dir.

Aquesta èmfasi en la seguretat és anterior a la vessant d’allotjament del negoci, i el servei al client sempre ha estat un altre diferenciador per Cenmax. Però l’assistència no significa només respondre preguntes; significa una resposta ràpida.

“La majoria dels altres proveïdors d’allotjament no responen a les preguntes del client durant un mínim de 15 a 30 minuts, però el nostre temps mitjà de resposta és de 15 segons, i ho fem sense gastar molts diners per no haver de pujar els preus. “, Va dir Kavin. “Hem dissenyat un servei de xat en viu que és tan eficaç com una conversa presencial. Manté els costos operatius a la baixa i proporciona als nostres clients un millor servei del que poden obtenir en qualsevol altre lloc. “

Captura de pantalla de les ubicacions del centre de dades de Cenmax

Tots els centres de dades de Cenmax tenen certificat SSAE 16 per proporcionar tranquil·litat als empresaris.

I Kavin sap que qualsevol solució que no garanteix la seguretat és inútil, ja que els clients poden perdre tant per incompliments de dades que acabaran pagant molt més del que hauria costat una solució més cara.

És per això que Cenmax no fa cap compromís amb cap servidor, i tots els seus centres de dades i instal·lacions de tot el món tenen certificat SSAE 16. I les empreses de nacionalitats, com la Xina, Panamà i Canadà, confien en Cenmax a acollir els seus llocs.

Els empresaris en línia a l’Índia es beneficien d’una assequibilitat

A l’Índia, on es basa Cenmax, la definició de classe mitjana guanya fins a 10 dòlars diaris. Això vol dir que molts empresaris treballen amb menys capital que els dels països europeus o als Estats Units. Això vol dir que és imprescindible que els serveis d’allotjament s’ajusten als pressupostos.

Captura de pantalla dels plans d'allotjament de valor Cenmax

Els plans d’allotjament assequibles descomponen les barreres d’entrada dels propietaris de petites empreses a l’Índia.

Algunes de les startups índies amb més èxit es van fundar en entorns on els diners eren escassos. Els fundadors de Silicon Valley que van iniciar les seves empreses en un garatge podrien pensar que ho van tenir difícil, però les seves històries no es poden comparar amb les que expliquen els empresaris indis com Navneet Singh.

Abans que Navneet pogués llançar el seu negoci, va haver de sortir del deute pagant un préstec a casa. Des d’aquests humils inicis, va iniciar PepperTap, una empresa de queviures de comerç electrònic que va recaptar 46 milions de dòlars en finançament d’inversors, inclosos Sequoia Capital i SAIF Partners.

El fet de créixer i posar en marxa un negoci en aquest entorn va donar a Kavin una profunda estima per la importància de l’accessibilitat, una que les empreses d’acollida occidentals mai no entendran en el mateix grau. I, fins i tot com els clients de Cenmax inclouen grans empreses de tot el món, Kavin sempre vol ajudar a aquelles startups amb diners en efectiu a prop de casa.

Cenmax també troba altres maneres innovadores de mantenir els costos baixos per ajudar els seus clients. I tot client, des d’empreses fins a startups, entén el valor d’un dòlar estalviat. Els preus de Cenmax comencen a baixar de 7,95 dòlars l’any i això inclou la protecció DDOS, que és imprescindible per a qualsevol empresa en línia que no vulgui que els navegadors marquin els seus llocs com a insegurs..

“L’acordabilitat sempre serà una prioritat clau per a Cenmax”, va dir Kavin.

La seguretat més destacada és vital en un món de riscos creixents

Quan Kavin va començar Cenmax, ja tenia un coneixement profund de la indústria d’hostatge i va veure on podia ajudar a solucionar els buits per a les empreses que treballen amb menys capital, sobretot a l’Índia. A mesura que Cenmax s’expandeix, continua veient el món de l’allotjament mitjançant els objectius bàsics de l’empresa. I un d’aquests valors bàsics – la seguretat – ha estat especialment important darrerament.

Una de les similituds que comparteix l’economia índia d’Internet amb la seva contrapartida occidental és la seva vulnerabilitat als incompliments i les incidents de dades. Igual que Equifax, Home Depot, Target i tantes altres empreses a Europa i EUA, les empreses índies també han tingut problemes per mantenir les dades segures.

Captura de pantalla del gràfic de seguretat del lloc web Cenmax

Cenmax es basa en la seguretat per prioritzar la seguretat de les dades del client.

A principis del 2019, la companyia de préstecs índia RupeeRedee va filtrar còpies escanejades de les targetes Aadhaar dels seus clients. L’Aadhaar és un número d’identitat únic de 12 dígits per als residents de l’Índia basat en dades biomètriques i demogràfiques.

Les dades compromeses de RupeeRede es van relacionar amb el seu emmagatzematge en un núvol internacional.

Altres hacks indis han estat encara més devastadors. A l’agost de 2018, els pirates informàtics van utilitzar un atac de programari maliciós a un servidor de caixers automàtics per entrar a Cosmos Bank de l’Índia. En només dues hores, van robar 994 milions de rupies, l’equivalent a 13,5 milions de dòlars.

Tot plegat demostra que les empreses de tots els països – ja siguin una empresa índia de llarga durada o una start-up britànica desafortunada- han de tenir confiança en que el seu servei d’allotjament és segur. Kavin entén com combatre aquestes amenaces perquè té anys d’experiència en tractar-les.

“Fa uns anys es va estendre una gran quantitat de ransomware i els nostres clients estaven preocupats, però el nostre equip tècnic estava al capdavant. Van afrontar el repte i van mantenir tots els nostres clients segurs “, va dir.

Aquest és el tipus de servei que Cenmax proporciona: un pas per davant de tots, des dels competidors fins als pirates informàtics.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me