Agilitzeu la vostra comunicació empresarial: com el lector de PDF de Foxit ha revolucionat la col·laboració

TL; DR: Des de fa més de 15 anys, Foxit Software ha innovat el PDF per funcionar en un món més connectat. Des del seu lector gratuït fins a PhantomPDF, Foxit ha agafat el PDF en el futur, un lloc que ningú no s’hauria imaginat quan va debutar el 1993. Amb Foxit, les empreses col·laboren amb ConnectedPDFs que es poden rastrejar, editar i accedir de forma segura des de qualsevol lloc. L’oficina sense papers ha estat l’objectiu de moltes empreses i, amb Foxit, aquest objectiu s’acosta més a bon port.

Encara recordo la pila de CDs que s’utilitzaven per obstruir la bústia de principis dels anys 90. La majoria eren dels ISPs que m’implantaven per instal·lar el programari, connectar un cable de connexió a la meva computadora i començar a navegar per Internet. El ritme era lent en aquells primers dies, però, afortunadament, els avenços en tecnologia han millorat de manera exponencial les velocitats.

No ha sobreviscut gaire aquells primers dies, però un format de fitxer ha desafiat les probabilitats. El format de document portàtil, o PDF, introduït el 1993, continua prosperant. El PDF originalment era un document pràctic per imprimir, fàcilment enviat, transferit o emmagatzemat. Es va convertir en l’estàndard per a les empreses perquè era l’equivalent electrònic d’un document en paper.

Però, a la recerca d’una oficina connectada, les empreses van començar a necessitar molt més que només PDF en format estàtic. Necessitaven una solució per ajudar-los a gestionar, editar i col·laborar des de qualsevol lloc i en qualsevol moment. Foxit Software va veure aquesta necessitat i va decidir portar la tecnologia PDF al futur.

Foxit ha innovat les solucions PDF des de fa més de 15 anys i ha creat un sistema de gestió del núvol que permet a les empreses augmentar fàcilment l’eficiència, reduir les despeses generals i fer-ne el costum de paper. Atès que les empreses PDF utilitzen els documents PDF per formularis d’impostos, contractes, sol·licituds d’ocupació i nombrosos documents, havien de ser molt més col·laboratius.

Foxit CTO Steven Li i vicepresident de màrqueting David Ronald

Foxto CTO, Steven Li i el vicepresident de màrqueting, David Ronald, van prendre temps per parlar-nos sobre el seu programari.

“Com que els PDF van sortir fa més de 20 anys, ningú no va tenir mai en compte la col·laboració”, va dir Steven Li, responsable de tecnologia de Foxit. “Sentíem que necessitaven estar connectats.”

Si bé el PDF va ser dissenyat per ser un producte imprimible, Foxit ha estat pionera en els avenços en les seves funcions de col·laboració, edició, seguretat i accés. La tecnologia ConnectedPDF de Foxit aporta una flexibilitat increïble al format de document electrònic que encara és rellevant per la seva evolució única.

“Hem augmentat i ens hem convertit en un innovador a l’espai”, va dir David Ronald, vicepresident de màrqueting de Foxit.

Aquesta innovació és evident a les ofertes de programari de Foxit, des del lector gratuït fins a l’àgil PhantomPDF. Foxit volia ser una solució connectada i rendible en una indústria plena de preus premium. Foxit és una història d’èxit amb més de 400 milions de persones que utilitzen el seu programari.

Anar fàcil sense paper: de Foxit Reader a Phantom

Un estudi publicat per Foxit i la Business Performance Innovation Network va detallar el problema del diluït de documents, que es produeix quan una empresa no té una solució integral per fer front a la gran quantitat de documents que produeix. Els resultats van mostrar que el 90 per cent dels enquestats depenien de PDF, i el 43 per cent consideraven que la creació de documents només augmentaria.

Els documents són la línia de vida comercial, des de les correspondències quotidianes entre sucursals fins a memòries, factures i sol·licituds de pressupost. Cal que siguin accessibles, segurs i adaptables per a la màxima eficiència. Foxit ho va integrar en el seu programari i coneix l’impacte del món real.

Quan una empresa contacta amb una altra empresa, particularment per correu electrònic, es pot deixar una informació delicada al limbo digital. Un correu electrònic es pot reenviar a qualsevol, emmagatzemar-lo i accedir-hi des de sempre. Aquest és el flux de treball per a moltes empreses, però Foxit proporciona una solució segura al problema.

“Quan un comerciant demana un pressupost a un proveïdor, aquesta informació és molt sensible”, ens va dir Steven. “Amb Foxit, poden enviar PDF amb protecció empleada perquè només alguns empleats d’una altra empresa el puguin veure. Això no es pot fer amb un PDF normal. “

Foxit proporciona a les empreses un control amb seguretat, facilitats d’edició i accés des de qualsevol lloc, sempre que es concedeixi aquest accés.

Logotips de Foxit Reader i PhantomPDF

Foxit Reader és un programari gratuït, però PhantomPDF és una solució rendible que es basa en la funcionalitat de Reader.

El Foxit Reader gratuït de l’empresa ha obtingut crítiques curioses per la seva rica funcionalitat i qualitat. Amb Reader, un PDF es pot anotar i convertir en text, cosa que és extraordinàriament rara per al programari lliure. Les seves mides petites de fitxers també són una característica clau, especialment per als usuaris que no disposen d’espai d’emmagatzematge de fitxers il·limitat.

Per a una plataforma completa i preparada per a negocis, PhantomPDF proporciona una solució robusta. Basant-se en allò que ofereix el lector, PhantomPDF augmenta les funcions de compartició, seguretat i emmagatzematge alhora que resulta rendible. Foxit va crear PhantomPDF perquè es pogués implementar immediatament, reconeixent el valor del temps d’una empresa.

“Hem construït en un producte intuïtiu que es pot utilitzar sense cap tipus de formació ni temps mort”, va dir Steven.

Foxit pot produir programari intuïtiu, en part, per la relació que té amb els seus usuaris. El comentari dels clients és una cosa que Foxit pren molt seriosament i respon. Algunes de les seves millors idees han estat derivades de la història dels usuaris.

La retroalimentació dels consumidors condueix a funcions riques com ConnectedPDF

Una de les novetats més importants de Foxit es va produir quan la companyia va escoltar els seus clients. El que van dir els negocis, van dir els clients, era una manera d’editar i rastrejar col·laborativament els seus PDFs de forma remota de manera rendible. La solució de Foxit era construir ConnectedPDF, una tecnologia que després va incorporar a totes les seves plataformes, de forma gratuïta i d’una altra manera.

“Quan vam parlar amb els nostres clients, van assenyalar que volien connectivitat i que una bombeta es va apagar”, va explicar Steven. “Així que vam portar el PDF i tot el que ofereix, a un món connectat dissenyant la funció ConnectedPDF, i ha tingut una bona acollida.”

Amb ConnectedPDF, cada document és accessible al núvol i té un codi incrustat que permet a l’originador fer un seguiment, editar i controlar l’accés durant tota la vida d’un document. Qualsevol PDF es pot convertir en un cPDF amb el clic d’un botó i la seguretat està integrada, ja que cada pas del viatge del cPDF està documentat i editable..

“Tenim una integració perfecta amb DocuSign i permetem a tercers que escriguin complements”, va dir Steven. “Conreem un ecosistema de tercers per tal que els nostres clients tinguin una solució total.”

Un enfoc cap a la integració i la col·laboració es tradueix en el creixement

Al començament de la dècada de 1990, quan estàvem escoltant els nostres mòdems per internet, potser ha estat difícil predir que el PDF continuaria essent útil 20 anys després. Però, no només el PDF encara és rellevant, sinó que es pot adaptar gràcies a Foxit.

Amb la seva funcionalitat connectada, les integracions amb aplicacions quotidianes i la difusió segura, el programari de Foxit ha permès que el PDF estigui al capdavant del negoci. Però el que més està emocionat de Foxit és la innovació que encara ha d’anar a mesura que la companyia avanci.

Aquesta passió es va poder sentir a la veu de David quan ens va dir: “Tenim uns plans més importants per al futur. Amb 425 milions d’usuaris, esperem que l’adopció sigui ràpida quan publiquem noves funcions. “

Independentment del futur que tingui Foxit, ja ha aconseguit la tecnologia PDF en 15 anys. Foxit va veure el potencial real del Document Portable i el va traslladar a un futur ràpid i connectat.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me