10 anys de WPMU DEV: Proporcionar tot el que necessiten els desenvolupadors i les agències de gestió, rendiment, seguretat i SEO de WordPress

TL; DR: Dirigits per una lliga de mascotes de superherois, els complements WPMU DEV ajuden els gestors de llocs de WordPress a optimitzar, protegir i millorar diversos llocs web alhora. Les eines de la companyia se centren en la usabilitat i l’eficiència a l’hora d’identificar oportunitats d’avanç. Més de 600.000 desenvolupadors i agències depenen del rendiment, la seguretat i el suport de WPMU DEV, que pretén retornar el favor dins de la comunitat de codi obert.

Com a diplomat en literatura anglesa i professor universitari en disseny d’educació, James Farmer no coneixia el PHP d’FTP, però va veure potencial a WordPress MU, ara coneguda com Multisite.

No ha canviat gaire en més de 10 anys; Tot i que ara James gestiona una botiga de complements i desenvolupament de WordPress líder a WPMU DEV, un empleat de fa temps, Joshua Dailey, va dir que James encara no pot codificar.

“És realment interessant, però no és un desenvolupador”, va dir. “Es pot empipar una mica, però necessita tot el que fem per funcionar amb un clic, fora de la caixa.”

Amb el cofundador i conseller delegat establerts com a públic objectiu, WPMU DEV proporciona un conjunt d’eines d’ús fàcil per optimitzar tot WordPress: seguretat, rendiment, disseny, SEO, actualitzacions, còpies de seguretat, comerç electrònic, màrqueting, publicació i interacció de la comunitat. Gairebé 620.000 membres gaudeixen d’accés a més de 120 plugins i temes, a més d’1 milió d’usuaris que es beneficien de les versions gratuïtes dels complements de l’empresa..

“Estem realment tractant de descobrir formes de beneficiar la comunitat de WordPress perquè ens ho dóna tant a nosaltres com a empresa”, va dir Joshua, comercialitzador de continguts i contingut de vendes de WPMU DEV. “Hi ha una dinàmica comunitària estreta que ens hem pres seriosament com a negoci en creixement.”

Guia d’eines de WordPress completa de WPMU DEV: Els nostres 4 connectors preferits

El centre és un centre neuràlgic per a l’experiència de WordPress dels membres de WPMU DEV. Especialment útil per a aquells que gestionen diversos llocs web, el Hub proporciona una interfície centralitzada per als administradors per gestionar, actualitzar, supervisar i escanejar llocs web de manera eficient. Els usuaris poden instal·lar i configurar complements WPMU DEV i contactar amb l’assistència 24/7 de l’empresa.

Captura de pantalla de WPMU DEV's Hub

El centre ofereix un punt d’accés centralitzat per a més de 100 plugins WPMU que es poden gestionar en diversos llocs.

Un dels programes més nous de WPMU DEV, Automate, elimina a més algunes tasques tedioses de gestió de WordPress proporcionant actualitzacions i còpies de seguretat de mans lliures. WPMU DEV, dirigit pels quatre connectors establerts a continuació, aborda totes les facetes de manteniment i optimització de llocs web.

  1. Colibrí WP: Com molts complements de WPMU DEV, WP Hummingbird explorarà un lloc web i retornarà una llista de passos que els usuaris poden fer per millorar el seu lloc. WP Hummingbird troba oportunitats per a càrregues de pàgines més ràpides mitjançant compressió de fitxers, minificació de codi, memòria cau del navegador i altres mètodes.
  2. Defensor del WP: En arrossegar diverses eines de seguretat en un sol programa, WP Defender monitoritza el codi de WordPress, el complement i el codi de les vulnerabilitats. El complement fa recomanacions de seguretat i gestiona enduriment, exploració de programari maliciós, autenticació de dos factors, supervisió de la llista negra, bloqueigs d’IP i registre d’esdeveniments..
  3. SmartCrawl: Segons Joshua, el component d’optimització del motor de cerca de WPMU DEV es troba al costat de la cua per rebre l’eina d’escaneig. “Ara està en fase de prova beta, però podreu fer les vostres personalitzacions i enllaçar automàticament les paraules clau i generar mapes del lloc”, va dir.
  4. Smush: WPMU DEV va adoptar i va començar a renovar el popular motor de compressió d’imatges el 2013. Aquest any, el servei va guanyar el concurs Plugin Madness de Torque Magazine. “Ja hem agafat aquest connector d’uns quants milers d’usuaris fins ara a més d’un milió de llocs actius”, va dir Joshua. “Ha estat molt divertit veure com explota”.

A més d’afegir i millorar la funcionalitat de WordPress, WPMU DEV ajuda els propietaris de llocs amb un disseny de temes personalitzables i sensibles. El marc de temes Upfront, per exemple, inclou vuit temes d’inici que es poden ajustar amb precisió arrossegar i deixar anar. Per a aquells que vulguin fer un camí propi, el Builder Upfront permet als usuaris dissenyar, construir, exportar, compartir i vendre temes de WordPress sense haver d’escriure codi..

Com WPMU DEV estalvia temps als usuaris amb escanejos i informes automatitzats

A causa de l’estructura de preus de membres, el conjunt d’eines WPMU DEV ressona més amb desenvolupadors i agències que supervisen diversos llocs web.

“Vostè paga un preu, no importa la mida que sigui”, va dir Joshua. “Hem trobat que els usuaris podrien ser el professional consumit a la part superior del munt, però també poden ser algú que els seus amics demanen que facin llocs web. WPMU DEV porta tot sota un mateix sostre. “

Molts complements WPMU DEV simplifiquen les optimitzacions complicades i automatitzen processos tediosos mitjançant l’execució d’una exploració integrada que identifica àrees per millorar.

“És un estalvi de temps massiu”, va dir Josué. “Obteniu comentaris sobre com configurar correctament aquestes coses i modificar-les. Aleshores, podeu exportar i importar tots aquests paràmetres a qualsevol dels vostres llocs, de manera que consolida tota la feina per a vosaltres. “

A continuació, WPMU DEV, segons Joshua, és una característica d’informació que enviarà automàticament als membres i als seus clients un document amb etiqueta blanca sobre les diverses optimitzacions realitzades, els atacs frustrats i el temps d’obtenció..

Ajudant WordPress a superar les idees errònies sobre seguretat

Tot i que els líders de James i WordPress van tenir una relació rocosa en els primers anys de WPMU DEV, Joshua va dir que la companyia ha passat per un canvi cultural massiu per emfatitzar la seva contribució a la comunitat de codi obert de WordPress..

“Volem estar involucrats en la mesura del possible”, va dir, recordant fa uns anys quan els líders de WordPress van demanar a les empreses que donessin un 5% del seu temps per desenvolupar, contribuir i donar suport a WordPress Core. “Vam ser una de les primeres empreses que es van inscriure a fer-ho.”

Imatge de Joshua Dailey amb logotip de WPMU DEV i mascotes

Joshua Dailey, vendedor de còpies de vendes i contingut, porta més de cinc anys amb WPMU DEV.

Addicionalment, WPMU DEV i Joshua opten regularment per la seguretat de WordPress, que s’apunta habitualment com un dels majors punts febles i barreres a l’adopció de la plataforma..

“Al principi, hi va haver una gran explotació, així que ara tothom associa WordPress com insegur o inestable”, va dir Joshua. “Realment, WordPress Core no fa anys que no es pirata”.

En lloc d’això, Joshua culpa de solucions pobres d’allotjament o propietaris de llocs poc atractius per llocs de WordPress compromeses.

“És per això que el nostre WP Defender i coses com Automat i tots els productes que intentem desenvolupar ajuden a pal·liar aquest tipus de problemes”, va dir, al·ludint a les actualitzacions automàtiques i a les exploracions de vulnerabilitat. “La seguretat sempre serà un gran problema. Serveis com aquest esdevenen de gran importància i intentem eliminar el màxim d’error d’usuari que puguem ”.

L’equip distribuït de WPMU DEV admet una comunitat de gestors de llocs

Tot i que l’equip de WPMU DEV està distribuït arreu del món, Joshua va dir que li agrada treballar estretament amb persones a les quals els importa tant el que fan.

“Si la gent no està emocionada amb la seva feina, és fàcil frustrar-se”, va dir. “El treball en si és important per a mi com a persona i estar al voltant de persones que realment es preocupen per WordPress, desenvolupament i atenció al client és una de les millors parts de treballar amb aquest grup de persones.”

Joshua acredita l’equip de suport de WPMU DEV per ser un element important de l’èxit de l’empresa. El personal que gestiona la funció de suport al xat en directe ha rebut un 97% de satisfacció per part dels clients; l’equip de comptes va obtenir una qualificació del 98%. A més dels fòrums d’usuaris, WPMU DEV ofereix suport de xat en viu 24 hores al dia sobre tot WordPress.

“No són només els nostres productes”, va dir. “Moltes vegades algú vindrà a nosaltres amb un producte que ha comprat en un altre lloc i ha de saber com es pot reproduir bé amb la resta del seu lloc. Ajudarem a resoldre qualsevol problema i a esbrinar-ho. “

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me